vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Thor: Love and Thunder

Dela
Thor beger sig ut på en väldigt annorlunda resa för att söka inre ro. Men hans ledighet avbryts av den galaktiska mördaren Gorr the God Butcher. För att bekämpa hotet tar Thor hjälp av King Valkyrie, Korg och ex-flickvännen Jane Foster som till Thors stora förvåning kan svinga hans magiska hammare Mjolnir, då hon blir The Mighty Thor. Tillsammans ger de sig ut på en skrämmande, kosmisk resa för att avslöja mysteriet med Gorr the God Butchers hämnd och stoppa honom innan det är försent.

Upphovsland: Australien, USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Thor: Love and Thunder
6
2
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 24 recensioner

  • Det är full rulle. Welcome to the jungle.

  • ...en film där nostalgi fungerar som en helt oproblematisk superkraft. Som får en att digga, sluta ögonen och drömma sig bort till ett eko av ”Sweet Child ’O Mine".

  • Allra mest överraskar Christian Bale som gudaslaktaren Gorr.

  • En superhjältefest av skratt, action och rockmusik.

  • ...en hejdundrande trevlig stund i biomörkret.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer