vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Äventyr, Barnprogram

Tidlös prinsessa - sv.tal
Tidlös prinsessa

7.2IMDb2019 • Tyskland • Frankrike

En av tidernas mest talangfulla balettdansöser hamnar i vår tid genom ett magiskt halsband. Ska hon anpassa sig till ett liv i nuet, eller vill hon hellre återvända?
Från kritikerna
  • Set against a beautiful Parisian backdrop, this teen drama series has international flair and a welcome wholesome feel.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Äventyr, Barnprogram, S2:A1

  Säsongsstart. Lena är fast i nutiden med Henri som har stora svårigheter att anpassa sig till det moderna samhället. Samtidigt har Lenas rival Thea kastats tillbaka i tiden till år 1905, där hon utger sig för att vara en kusin till Lena.

  Disney+
  C More
  SVT Play Barn
 • Avsnitt 2
  Äventyr, Barnprogram, S2:A2

  Armando är tillbaka och pressen på dansarna är hård. Lena paras ihop med det nya stjärnskottet Isaac som inte har tid över för Lenas drama. Han är mest ute efter att överglänsa Max, medan Lena är mer upptagen med hiphop och sin oro över Thea.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 3
  Äventyr, Barnprogram, S2:A3

  Henris fumlighet i nutiden skapar slitningar mellan honom och Lena. Han hoppas att en romantisk picknick på taket råda bot på problemen, men allt går utför när Thea lägger sordin på den välplanerade dejten. Pinky dyker upp igen och överraskar Ines.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 4
  Äventyr, Barnprogram, S2:A4

  Carré avslöjar att uttagningen till en stor tävling närmar sig och Max och Isaac börjar genast konkurrera om den manliga huvudrollen. Lena och Ines peppar varandra tills de inser att de både är ute efter samma roll och samma danspartner.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 5
  Äventyr, Barnprogram, S2:A5

  Thea börjar trivas med sin tillvaro år 1905. Hon har gjort sig vän med Lenas rival Claudine och lär ut hiphop till en grupp nya anhängare. Lena får kännedom om upptåget via en gammal tidningsartikel och beslutar sig för en hämndaktion i nutid.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 6
  Äventyr, Barnprogram, S2:A6

  Det är dags för uttagning och Lena blir förtvivlad när hon får veta att Ines och Pinky samarbetar bakom hennes rygg. Samtidigt är Henri försvunnen och hans möjligheter att återvända beror på om hans vänner lyckas hitta en viktig USB-sticka.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 7
  Äventyr, Barnprogram, S2:A7

  Lena och Ines frostiga relation förbättras avsevärt efter ett välbehövligt samtal och strax därefter får Ines en ny möjlighet till audition. Armando tröttnar på Max och Isaacs ständiga rivalitet och bestämmer sig för att ge dem en läxa.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 8
  Äventyr, Barnprogram, S2:A8

  Lena omfamnar sin vilda sida och Max föreslår en riskabel dansrutin i hopp om att överglänsa Isaac och Clara. Under uttagningen ger Max ben plötsligt vika och i ett tappert försök att skydda Lena skadar han sitt eget knä allvarligt.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 9
  Äventyr, Barnprogram, S2:A9

  Lex har gett sig ut för att återföra alla tidsresenärer till sin rätta tidsperiod och när Lena i panik använder sitt tidur måste hon kämpa för att hålla sin hemlighet intakt. Henri känner sig försummad av Lena och tar ett hastigt beslut.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 10
  Äventyr, Barnprogram, S2:A10

  Thea är tillbaka och efter en inledande tillbakalängtan till 1905 är hon redo att återta sin plats som skolans dansdrottning. Samtidigt kämpar Lena med att få ordning på dansgruppen när hon och Jeff hamnar i konflikt om ledarskapet.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 11
  Äventyr, Barnprogram, S2:A11

  Max är tillbaka efter operationen och vägrar lämna sitt rum. Jeff och Lena sluter tillfällig fred i ett försök att muntra upp sin vän, men en oväntad dansutmaning leder till att konflikten blossar upp på nytt. Thea går på jakt efter en ny roll.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 12
  Äventyr, Barnprogram, S2:A12

  Flera månader av förberedelser är över och eleverna reser till Bryssel för att delta i tävlingen, utan Max. Väl där drabbar Lena samman med Isaacs gamla danspartner Jenna från Londons balettskola, och konflikten resulterar i inofficiell danstävling.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 13
  Äventyr, Barnprogram, S2:A13

  Lex dyker upp mitt under danstävlingen. Lena försöker att stoppa henne genom att använda sitt tidur, men Lex har blivit uppgraderad till elitagent och är starkare än någonsin. Hon fryser publiken och drar med sig Lena och Thea från platsen.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 14
  Äventyr, Barnprogram, S2:A14

  Lena och Thea är tillfångatagna och bråkar om vems fel det är. De bryter sig ut med hjälp av Victor, men Lex är dem hack i häl. Victor inser att han måste göra något för att skydda tjejerna och ger Lex ett självuppoffrande erbjudande.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 15
  Äventyr, Barnprogram, S2:A15

  Tjejerna är glada över att vara tillbaka på skolan igen efter sitt äventyr i Bryssel. De går på jakt efter det försvunna tiduret medan Armando introducerar ett nytt dansprojekt som snart förvandlas till en tävling mellan far och son.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 16
  Äventyr, Barnprogram, S2:A16

  Lena får i uppdrag att agera blomsterbud under alla hjärtans dag, men inser inte att rosorna är riktade till särskilda personer utan delar ut dem till alla hon ser. Misstaget leder till inte bara till stor förvirring utan även en del sårade känslor.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 17
  Äventyr, Barnprogram, S2:A17

  Lenas dansgrupp jublar över möjligheten att visa upp en egenkomponerad dansrutin inför en viktig publik. Thea ser en chans att återta sin plats på tronen och gör upp en plan som går ut på att spela ut Jeff och Lena mot varandra.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 18
  Äventyr, Barnprogram, S2:A18

  Lena och Max får i uppdrag att samarbeta kring ett viktigt vetenskapsprojekt och sätter glada igång med planeringen, men Lena råkar omedvetet såra Max i processen. Lena ber om ursäkt, men freden är skör och snart uppstår nya problem för paret.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 19
  Äventyr, Barnprogram, S2:A19

  Armando avslöjar att årets stora föreställning kommer att koreograferas av studenterna själva och alla hoppas att just deras koncept ska bli utvalt. Endast två elever, Lena och Max, återstår i tävlingen när Lex dyker upp och förstör allt.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 20
  Äventyr, Barnprogram, S2:A20

  När Thea hoppar av BLOK av rädsla för att bli avslöjad måste Lena lägga i en extra växel för att upprätthålla intresset för gruppen. Det hela börjar bra, men plötsligt ställs Lena inför ett ultimatum som hon omöjligt kan gå med på.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 21
  Äventyr, Barnprogram, S2:A21

  Lena har gjort sig ovän med Ines genom att ändra beräkningarna i hennes skoluppgift och frustrationen över bråket går ut över Lenas audition för Max. Lena ber om en andra chans, men Max försäkrar henne om att han redan vet vad hon går för.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 22
  Äventyr, Barnprogram, S2:A22

  Lena blir upprörd när Max väljer att ge huvudrollen till Thea och ilskan bara växer när hon får veta mer om hans planer. Lena klagar hos Carré som löser konflikten med att Max och Lena får koreografera varsin halva av föreställningen.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 23
  Äventyr, Barnprogram, S2:A23

  Lena upptäcker att Henri befinner sig i nutiden när hon får se reklamen för hans nya album. Lena är besviken på att han inte har sökt kontakt och går för att konfrontera honom. Henri försöker att förklara sig men Lena har redan tappat all tillit.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 24
  Äventyr, Barnprogram, S2:A24

  Ines är tillfångatagen och Lena gör upp en plan för att ställa allt till rätta igen. När portalen öppnas ska hon återvända till 1905 och stoppa sitt gamla jag från att resa i tiden, men det innebär också att hela hennes nutida liv raderas.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 25
  Äventyr, Barnprogram, S2:A25

  Lena avslöjar hemligheten om sitt tidsresande för Max och lyckligtvis tror han henne. De bestämmer sig för att göra om hela föreställningen och skapa ett sista minnesvärt framträdande tillsammans, men en oväntad besökare hotar att första allt.

  Disney+
  C More
 • Avsnitt 26
  Äventyr, Barnprogram, S2:A26

  Säsongsavslutning. Lena gör sig redo för sitt sista framträdande i nutiden och känslosamma överraskningar väntar under hennes solodans. Sedan beger hon sig mot portalen, fullt medveten om att hon aldrig kommer att träffa sina vänner igen.

  Disney+
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer