vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
"Titanic" är en episk romantisk dramafilm från 1997, regisseraded av James Cameron. Filmen är känd för sin imponerande visuella effekter, känslosamma handling och ensemblen av framstående skådespelare. Handlingen är centrerad kring den ödesdigra första resan av det lyxiga passagerarfartyget RMS Titanic som sjönk 1912. Huvudrollerna spelas av Kate Winslet och Leonardo DiCaprio som Rose DeWitt Bukater och Jack Dawson, två unga passagerare från olika samhällsklasser som inleder en passionerad men förbjuden kärlekshistoria ombord på fartyget. Filmen skildrar deras kamp för överlevnad när Titanic träffar ett isberg och sjunker. "Titanic" blev en av de mest framgångsrika filmerna någonsin och vann 11 Oscars, inklusive Bästa Film och Bästa Regi. Den är också känd för sitt musikaliska tema, komponerat av James Horner, och för den ikoniska scenen där Rose och Jack står på fören av fartyget. Filmen erbjuder en kraftfull kombination av historia, kärlek och dramatik och fortsätter att fascinera tittare över hela världen, även mer än två årtionden efter dess ursprungliga utgivning.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Titanic
273
33
Från kritikerna

4.3 av 5 Kritikers samlade betyg 13 recensioner

  • Effekterna till trots står och faller filmen med DiCaprios och Winslets gnistrande personkemi.

  • Kärlekshistorien får mig att darra på underläppen men det gör även den dramatiska isbergskrocken och förlisningen av Titanic.

  • ...visar hur man kan balansera mellan verklighet och fiktion på ett enormt engagerande sätt.

  • ...floods you with elemental passion in a way that invites comparison with the original movie spectacles of D.W. Griffith.

  • ...the mighty vessel retains the power to stagger and thrill.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer