vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Transnistra

Dela
En intim och viktig redogörelse för kärlek och vänskap i en komplex, motsägelsefulla värld. Anna Eborn följer en grupp ungdomar när de rör sig från en sorglös sommar genom en oförlåtande vinter i den självutnämnda staten Transnistria.

Upphovsland: Sverige, Danmark, Belgien

Dela
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Transnistra
0
0
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 6 recensioner

  • De filmpoetiska bilderna laddas med dubbel innebörd: personlig och politisk. Det, och sättet att jobba i 16 mm-format, för tankarna till andra mästerliga europeiska filmare som Andrej Tarkovskij och Béla Tarr.

  • Det är vackert, det är stämningsfullt...

  • Det handlar mer om hur den på samma gång oskuldsfulla och lojt intriganta Tanya dominerar gruppen och listigt spelar ut de godmodiga ungtupparna mot varandra.

  • Det är vackert, det är stämningsfullt...

  • I bästa fall väcker filmen en lust hos åskådaren att lära sig mer om en av de frusna konflikterna i östra Europa.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer