vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Fantasy

True Blood

7.8 IMDb2008 • USA

Om människorna och vampyrerna i det lilla samhället Bon Temps i den amerikanska södern som lyckas leva, mer eller mindre smärtfritt, sida vid sida tack vare uppkomsten av syntetiskt blod.

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 1 - Jesus Gonna Be Here
  Drama, Fantasy, S7:A1

  Ett gäng zombievampyrer som infekterats av det dödliga hepatit V-viruset attackerar Bellefleurs. Sookie måste söka skydd när hon anklagas för att ha gett upphov till allt kaos som Bon Temps drabbats av.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - I Found You
  Drama, Fantasy, S7:A2

  Efter Bellefleur-attacken vänder sig de gisslantagna till en gammal bekant för att befrias från H-vamparna. Sookie och Jason besöker grannstaden Saint Alice och redneck-ledaren Vince jagar upp sitt gäng till en illavarslande frenesi.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Fire in the Hole
  Drama, Fantasy, S7:A3

  Sookie har en farlig plan för att övervinna H-vamparna, samtidigt som Vince och hans gäng är ett minst lika aktivt hot mot staden. Pam ger Eric en intressant anledning att överväga att återvända till Louisiana.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Sick of Goodbyes
  Drama, Fantasy, S7:A4

  Efter ett nytt hemskt blodbad blir Sam, Sookie och Jason tvungna att leverera dåliga nyheter till Bon Temps invånare. Pam minns de händelser som tog henne och Eric till Shreveport och Fangtasia.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Return to Oz
  Drama, Fantasy, S7:A5

  En utmattad Sookie blir ofrivilligt värd för en mainstreaming-fest. Eric och Pam reser till Dallas i jakt på sin undflyende motståndare. Andy fattar ett beslut som kommer att förändra hans liv.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Karma
  Drama, Fantasy, S7:A6

  En överraskande upptäckt tvingar Sookie till eftertanke. Eric och Pam fortsätter att jaga sin gemensamme nemesis och ingår ett oväntat förbund. Andy grälar med Holly om barnen och Lafayette berättar för Lettie Mae om sin uppenbarelse.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - May Be the Last Time
  Drama, Fantasy, S7:A7

  Sookie är i desperat behov av ett mirakel. Sam ställs inför ett dilemma. Pam, Eric och Gus letar efter Sarah i Dallas.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Almost Home
  Drama, Fantasy, S7:A8

  Eric närmar sig sitt byte och överväger att byta strategi gentemot Sarah. Sookie sätter sitt liv på spel för att rädda Bill. Lettie Mae och Lafayette försöker övertala pastor Daniels att hjälpa dem leta efter Tara.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Love Is to Die
  Drama, Fantasy, S7:A9

  Sookie drar sig tillbaka efter ett oförklarligt beslut. Hoyt påminns om sitt förflutna medan Jason visar prov på självbehärskning. Gingers önskan går slutligen i uppfyllelse. Eric ställs inför ett dilemma.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - Thank You
  Drama, Fantasy, S7:A10

  Sookie funderar över om det finns en framtid för henne och Bill. Eric och Pam har problem med sin nya affärspartner. Sam fattar ett beslut, medan Andy får ett oväntat arv.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer