vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Två dagar i LA
2 Days in the Valley

Dela
Under 48 timmar korsas några människors vägar på grund av ett mord. Här finns gansters, poliser, en misslyckad filmregissör som vägrar överge sin hund, en konsthandlare som tas om hand av sin assistent och två vackra och svartsjuka kvinnor.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Två dagar i LA
1
0
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • ...writer-director, John Herzfeld, is mostly interested in are his peculiar characters, and the labyrinthine ways he can assemble them in the same story.

  • ...[a] blackly comic slice-of-lowlife...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer