vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Vaiana
19
0
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • …ett härligt äventyr för de flesta…

  • ...har några bra sångnummer och den färgstarka Maui, med tatueringar som kommenterar hans handlingar, och det gör att man ändå rycks med och känner sig rimligt belåten med färden.

  • …färgsprakande och makalöst snygg film.

  • …ett ganska snällt familjeactionäventyr…

  • Vaiana är en ledare som bidar sin tid, och som insläppt bland världens älskade Disneysagor kan gjuta nytt mod i oss alla.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer