vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
I november 1970 kraschar ett plan och alla ombord dör. Ett helt collegefotbollslag, tränarteamet och besättningen. Jack Lengyel, den nya tränaren på West Virginia Marshall University, svär på att han ska lyckas sätta ihop ett nytt lag.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt We Are Marshall
7
3
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 13 recensioner

  • Filmen har mycket att ge och gillar du dessa ”sport-filmer”, vilka egentligen alltid är likadana, så är den här perfekt.

  • ...isn't about grief or loss, but how these things can be overcome.

  • ...moving messages are given a glimmer of poignancy by McConaughey's performance, which is rampant with shtick...

  • ...it is well-made and tells a story with a degree of emotional resonance. For those who appreciate the genre, this is worth seeing.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer