vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Witness: Michael Mann on War Journalists
Witness

...

USA
DokumentärMiniserie
0
0

Narkotikahandel, fattigdom, gruppvåld, korruption och inbördeskrig har skapat några av världens farligaste platser. Några av dem som riskerar sina liv för att täcka dessa konfliktzoner är fotojournalisterna.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
HBO Max
Prenumeration
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Juarez
  Dokumentär, Miniserie, S1:A1

  Eros Hoagland har varit i stridszoner i Irak, Afghanistan och Haiti, men nu fokuserar han på Juarez, Mexiko - världens mordhuvudstad. Drogvåldet i Juarez har skördat över 10 000 dödsoffer, och knarket flödar fortfarande.

  HBO Max
 • Avsnitt 2 - Libya
  Dokumentär, Miniserie, S1:A2

  Michael Christopher Brown har varit i Libyen fem gånger under konflikter som fick Muammar Gaddafis 40-åriga styre på fall. Nu är revolutionen över men situationen i landet är ännu mer komplicerad och striderna fortsätter.

  HBO Max
 • Avsnitt 3 - South Sudan
  Dokumentär, Miniserie, S1:A3

  I Sudan har tusentals mördats eller kidnappats av Joseph Konys Lord's Resistance Army. Véronique de Viguerie har rest hit för att rapportera om the Arrow Boys, en oavlönad styrka med bönder som skyddar sin mark och sina barn.

  HBO Max
 • Avsnitt 4 - Rio
  Dokumentär, Miniserie, S1:A4

  Rio de Janeiro ska vara värd åt Sommar-OS 2016 men staden går fortfarande på knä på grund av ett krig mellan polisen och mäktiga droggäng. Eros Hoagland är en av få som vågar ta sig till farliga slumområden som Mangueira.

  HBO Max
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy