vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

You Were Never Really Here

Dela
Joe, en svårt traumatiserad krigsveteran och brutal hitman, utför olika former av våldsamma uppdrag åt kunder med krav på diskretion. Han är känd för att vara effektiv och pålitlig, men när han får i uppdrag att hitta en känd politikers försvunna tonårsdotter utvecklas fallet på ett oväntat sätt.

Upphovsland: Storbritannien, Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt You Were Never Really Here
23
15
Från kritikerna

4.3 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • En unik skildring av ett verkligt våld med ett nyskapande filmspråk.

  • ...du har aldrig någonsin sett någonting liknande.

  • Visst är Lynne Ramsay en begåvad filmberättare men det var ändå överraskande att jag skulle falla så pladask för hennes berättelse...

  • Hantverket håller högsta klass, från Joaquin Phoenixs modiga skådespeleri, till bildspråket och det udda soundtracket.

  • Det är kryptiskt, blodigt, ångestladdat och mycket, mycket vackert.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer