vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Fotboll

LaLiga på TV och streaming

2024/2025

16 aug
25 may

La Liga är herrarnas högsta division i spansk fotboll och ligan består av 20 lag totalt. På tv.nu hittar du allt du behöver – från tv-tider och spelschema till nödvändig matchinformation. Laget från huvudstaden, Real Madrid, är den mest framgångsrika klubben med totalt 34 ligatitlar, följt av ärkerivalen Barcelona med 26 titlar och Atlético Madrid med 11 titlar. Under säsongen spelas flera spännande matcher, inklusive El Clásico mellan Real Madrid och Barcelona.
 Några av ligans stora spelarprofiler är Jude Bellingham i Real Madrid, Gavi i Barcelona och Takefusa Kobo i Real Sociedad bland många andra. 
 Nedanför hittar du alla La Liga-matcher – både på tv och online.

Rensa
Idag 20 jun
1
Sporter
1
Ligor
Inga repriser
  • Repriser & nya program
  • Inga repriser
Inga repriser
Bara sporttjänster
  • Bara sporttjänster
  • Bara mina tjänster
  • Från alla tjänster
Bara sporttjänster
Bara kommande
  • Tidigare & kommande
  • Bara kommande
Bara kommande
Det finns inga matcher planerade närmaste 7 dagarna.
Se all Fotboll
Visas för få sportevenemang?
Ställ in dina kanaler för en bättre lista.
Visa repriser
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer