vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Fotboll

Serie A på TV och streaming

2023/2024

19 aug
2 jun

Serie A är herrarnas högsta division i italiensk fotboll och ligan består av 20 lag totalt. På tv.nu hittar du allt du behöver – från tv-tider och spelschema till nödvändig matchinformation. Historiskt sett är Juventus den mest framgångsrika klubben med sina 36 Serie A-titlar, följt av AC Milan och Inter Milan med 18 titlar vardera. Under säsongen spelas flera spännande matcher, inklusive det prestigefyllda mötet mellan Juventus och AC Milan. Några av ligans stora spelarprofiler senaste åren är Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Romelu Lukaku och Zlatan Ibrahimović bland andra. Nedanför hittar du alla Serie A-matcher – både på tv och online.

Rensa
Idag 20 jun
1
Sporter
1
Ligor
Inga repriser
  • Repriser & nya program
  • Inga repriser
Inga repriser
Bara sporttjänster
  • Bara sporttjänster
  • Bara mina tjänster
  • Från alla tjänster
Bara sporttjänster
Bara kommande
  • Tidigare & kommande
  • Bara kommande
Bara kommande
Det finns inga matcher planerade närmaste 7 dagarna.
Se all Fotboll
Visas för få sportevenemang?
Ställ in dina kanaler för en bättre lista.
Visa repriser
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer