vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Fotboll

Superettan på TV och streaming

2024

30 mar
1 dec

Superettan är herrarnas näst höga division i svensk fotboll och ligan består av 16 lag totalt. På tv.nu hittar du allt du behöver – från tv-tider och spelschema till nödvändig matchinformation. Superettan spelas mellan april och november varje år. De två lag som har mest poäng när serien är slutspelad flyttas upp till Allsvenskan direkt, medan det lag på tredje plats får kvala mot Allsvenskans tredje sämsta lag. 

Likadant är det i seriens botten, där de två lag med minst poäng degraderas från superettan till division 1. Det lag som ligger tredje sämst till får kvala mot det lag som är tredje bäst i divison 1. Några av de större lagen i serien är Helsingborgs IF, Örebro SK och ÖIS. Bland spelarprofilerna hittar vi bland annat Kalle Holmberg, Wilhelm Loeper och Vladimir Rodić. Nedanför hittar du alla allsvenska matcher – både på tv och online.

Rensa
Idag 16 jun
1
Sporter
1
Ligor
Inga repriser
  • Repriser & nya program
  • Inga repriser
Inga repriser
Bara sporttjänster
  • Bara sporttjänster
  • Bara mina tjänster
  • Från alla tjänster
Bara sporttjänster
Bara kommande
  • Tidigare & kommande
  • Bara kommande
Bara kommande
Visas för få sportevenemang?
Ställ in dina kanaler för en bättre lista.
Visa repriser
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer