vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Igår 26 maj
STÄLL IN KANALER

SF Kanalen

 • 6.3IMDb
  Tjorven och Skrållan
  6.3IMDb1965, Dramakomedi

  Invånarna på Saltkråkan får det riktigt hett om öronen när Malin och Peter får sitt första barn - Skrållan! Skrållan rymmer nämligen så snart hon kan. Dessutom säljer Stina henne till Vesterman för 25 öre.

 • Cirkeline, Coco och den vilda noshörningen
  2018, Animerat, Äventyr, Barnprogram

  Cirkeline får ett par nya vänner i prinsessan Coco och en liten noshörning, och beger sig ut på en resa till deras hem i Afrika.

 • 5.8IMDb
  Ogifta par - en film som skiljer sig
  5.8IMDb1997, Komedi

  Marie och David har en stormig relation och ifrågasätter gång på gång om de är menade för varandra. Sara och Samuel däremot är deras bästa vänner som verkar leva en perfekt tillvaro tillsammans, men är verkligen allting frid och fröjd under ytan?

 • 5.5IMDb
  En underbar jävla jul
  5.5IMDb2015, Komedi

  27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett karaktärsfullt hus i Bromma. Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar ELLER Simon. Tillsammans ska trion bilda familj.

 • 5.6IMDb
  Den ofrivillige golfaren
  5.6IMDb1991, Komedi

  När Stig-Helmer (Lasse Åberg) får sparken från brödrostfabriken där han jobbat i många år tar han jobb som gatusopare. Samtidigt slår finansmannen Bruno och galleristen Mette (Hege Schøyen) vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de g...

 • 4.7IMDb
  Kommissarie Späck
  4.7IMDb2010, Komedi

  När en man hittas brutalt mördad kallas kommissarie Mårten Späck och hans kollega Grünvald Karlsson in. Späck tror till en början, på grund av det bisarra mordet, att det rör sig om en seriemördare.

 • 6.8IMDb
  Mig äger ingen
  6.8IMDb2013, Drama

  En berättelse om Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa. Om alkoholens makt, om barnets utsatthet men också om kärlek, svek, röda fanor i 70-talets Sverige och arbetarklassens bleknande ideal.

 • Åsa-Nisse och den stora kalabaliken
  1968, Komedi

  Det hela börjar med en annons i tidningen där ungkarlen Sjökvist är i behov av kvinnligt sällskap. Åsa-Nisse och Knohultaren är inte sena med att försöka hitta den perfekta damen till Sjökvist och bestämmer sig snart för Selma.

 • 5.2IMDb
  Tusen gånger starkare
  5.2IMDb2010, Dramakomedi

  Signe är en blyg 15-årig tjej som går i en klass där de stökiga killarna och den populära Mimi styr. När den nyinflyttade Saga börjar i klassen sker dock en förändring eftersom hon bryter mot de oskrivna lagarna om hur tjejer bör agera.

 • 6.5IMDb
  Kådisbellan
  6.5IMDb1993, Drama

  Roland växer upp i Vasastan i Stockholm på 1920-talet där hans föräldrar driver en tobaksaffär. Rolands far Fritiof är socialist och hans mor Zipa är judinna, även hon aktiv i den politiska kampen. Under disk i affären säljer hon kondomer, vilket är olagligt. I skolan har Roland det svårt, men nä...

 • 6.6IMDb
  Sällskapsresan 2 - Snowroller
  6.6IMDb1985, Komedi

  Stig-Helmer och hans norske vän Ole har bestämt sig för att åka på en skidresa till alperna. Det blir en fartfylld vecka både i och utanför pisten.

 • 6.3IMDb
  Pensionat Oskar
  6.3IMDb1995, Drama

  Pensionat Oskar är en alldeles vanlig stugby med en minigolfbana och ett café och små hus vid havet. Dit kommer familjen Runeberg, som är en alldeles vanlig radhusfamilj med tre vanartiga barn. De tror att de ska fira en alldeles vanlig semester.

 • Swing it, fröken!
  1956, Drama, Musik

  Alice får tjänst som vikarierande engelsklärare. I klassen finns Sigge som har svårt att koncentrera sig på skolan då musiken upptar all hans tid. Med stöd av Alice kommer Sigge att kunna kombinera skolarbetet med musik.

 • 91:an Karlsson slår knockout
  1957, Komedi

  91:an Karlsson är tillbaka och råkar ut för sedvanliga trassliga äventyr och intriger på regementet. Men här får han också boxningslektioner av självaste världsmästaren Ingemar Ingo Johansson som tränar på förläggningen.

 • 6.1IMDb
  Jönssonligan dyker upp igen
  6.1IMDb1986, Komedi

  Charles-Ingvar Jönsson, även kallad Sickan, har en plan. Den här gången planerar han en kupp mot möbeljätten Ikea. Sickan och hans vänner Vanheden och Dynamit-Harry smyger sig in i varuhuset om natten, men väl där upptäcker de att de inte är ensamma.

 • Astrid Lindgrens jul
  1999, Drama, Dramakomedi, Komedi

  En chans att ta tillvara på julstämningen med en samling julavsnitt ur åtta av Astrid Lindgrens mest populära filmer. Träffa bland annat Pippi Långstrump och herr Nilsson, Ronja Rövardotter och Emil i Lönneberga.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer