vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Igår 26 maj
STÄLL IN KANALER

TV4 Film

 • 6.7IMDb
  Her Pen Pal
  6.7IMDbRomantik

  Victoria ska gå på sin bästis bröllop i Paris när hon plötsligt behöver en dejt. Hon tar kontakt med sin första kärlek, franske brevvännen Jacques.

 • 5.0IMDb
  Rallybrudar
  5.0IMDb2008, Komedi

  I 60-talets Värmland slår sig två kvinnor ihop och trotsar sin omgivnings förväntningar - genom att tävla i bilrally. Veterinärassistenten Ulla älskar att köra snabbt. Storbonddottern Birgitta drömmer om att resa till Paris.

 • 6.2IMDb
  Bad Moms
  6.2IMDb2016, Komedi

  Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer; allt medan hon gör karriär. Och det hon gör v...

 • 5.5IMDb
  Medicinen
  5.5IMDb2014, Drama, Dramakomedi, Komedi

  Johanna längtar efter förnyelse och en resa med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop pengar blir hon försökskanin för en ny medicin, men den har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt och hon känner sig snygg och underbar.

 • 6.1IMDb
  Love Struck Café
  6.1IMDbDrama, Romantik, Romantisk komedi

  Megan är arkitekt och hoppas få använda sina kunskaper på fastighetsföretaget i Chicago som hon jobbar för. Fast för att få den chansen måste hon åka tillbaka till sin hemstad Cedarvale och övertala sin gamla vän Frances att sälja sitt hus för ett byggprojekt. Men väl på plats i stan måste hon hj...

 • 7.5IMDb
  Så som i himmelen
  7.5IMDb2004, Drama, Dramakomedi, Musik

  Plötsligt går Daniel in i väggen. Han drar sig tillbaka från sitt internationella dirigentjobb och börjar som kantor i en liten kyrkokör i Norrland. Där träffar han en ny kärlek och hans liv vänds upp och ner.

 • 6.5IMDb
  Step Up
  6.5IMDb2006, Drama, Musikal

  Efter att Tyler gjort inbrott på en dansskola döms han till samhällstjänst som vaktmästare på samma skola. Där lär han känna Nora och får av en händelse hoppa in som ersättare när Noras partner skadar sig.

 • 8.2IMDb
  Sjätte sinnet
  8.2IMDb1999, Thriller

  Malcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Cole hemsöks nämligen av döda människor.

 • 7.9IMDb
  District 9
  7.9IMDb2009, Science fiction

  I utkanten av staden District 9 lever över en miljon strandsatta rymdvarelser. Efter att de i 20 år levt under ghettoliknande förhållanden blir situationen ohållbar och myndigheterna bestämmer att de ska tvångsförflyttas till ett nytt läger.

 • 7.8IMDb
  Nightcrawler
  7.8IMDb2014, Kriminaldrama, Thriller

  Lou Bloom fastnar för kriminaljournalistik och hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse. Lou slår sig in i denna livsfarliga värld av nightcrawling - där varje polissiren är en skänk från ovan.

 • Planet Action
  2020, Action, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 6, S1:A6

  Nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får vi följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas.

 • Planet Action
  2020, Action, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 6, S1:A6

  Nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får vi följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas.

 • 5.8IMDb
  Flickvänner från förr
  5.8IMDb2009, Romantisk komedi

  Modefotografen Connor Mead är en snygg och känslomässigt störd playboy som inte tror på kärleken. Men allt detta sätts på spel när hans yngre bror ska gifta sig och Connor möter flickvänner från det förflutna.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer