vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Lördag 04 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • 7.9IMDb
  The Blues Brothers
  7.9IMDb1980, Action, Musikalkomedi

  Bröderna Jake och Elwood skyr inga medel för att genomföra sitt 'uppdrag från Gud'.. När den katolska skola där de uppfostrades hotas av nedläggning samlar bröderna ihop sitt gamla band för att rädda den.

 • 5.4IMDb
  Gods of Egypt
  5.4IMDb2016, Action, Äventyr, Fantasy

  Den onde guden Set tar makten över Egypten och förslavar folket. Egypten finner dock en oväntad räddare i den ambitiösa och godhjärtade tjuven Bek.

 • ANNONS
 • 6.4IMDb
  Mean Machine
  6.4IMDb2001, Dramakomedi

  David Meehan är lagledare för det engelska fotbollslaget. Han är Englands största hjälte tills han förlorar allt. Efter rykten om att ha fixat ett matchresultat super han ner sig och blir till slut satt i fängelse. Men då börjar saker förändra sig.

 • 6.9IMDb
  Jumanji: Welcome to the Jungle
  6.9IMDb2017, Action, Äventyr, Fantasy, Komedi

  Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en m...

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  Crocodile Dundee
  6.6IMDb1986, Komedi

  New York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

 • ANNONS
 • 5.7IMDb
  Crocodile Dundee II
  5.7IMDb1988, Komedi

  När krokodiljägaren Mikes flickvän Sue jagas av gansters tar Mike med henne till Australien. När de skumma typerna följer efter får Mike visa dem vem det är som bestämmer i vildmarken.

 • 5.9IMDb
  Legenden om Zorro
  5.9IMDb2005, Action, Äventyr

  Legenden Zorro ger sig ut på ett nytt äventyr för att skydda Kaliforniens framtid och dess medborgare. Denna gång kämpar han mot elaka förbrytare med hjälp av sin vackra fru, Elena, och deras son, Joaquin.

 • 6.7IMDb
  The Equalizer 2
  6.7IMDb2018, Action, Thriller

  Denzel Washington återvänder till rollen som Robert McCall, en före detta agent som drivs av en stark vilja att skipa rättvisa för de mest utsatta och förtryckta. Hur långt är han beredd att gå denna gång, när det gäller någon han älskar?

 • 4.1IMDb
  Killers Anonymous
  4.1IMDb2019, Action, Thriller

  Spänningarna ökar hos Killers Anonymous - en stödgrupp för mördare - när gruppmedlemmarna försöker lösa mysteriet kring vem som är ansvarig för mordförsöket på en amerikansk senator. Men när nya sanningar uppdagas, uppstår hemliga allianser som snart exploderar i våld och kaos och tvingar mördarn...

 • 7.3IMDb
  Hereditary
  7.3IMDb2018, Skräck, Thriller

  När familjen Grahams överhuvud Ellen dör upptäcker dottern Annie och hennes familj några kryptiska och skrämmande hemligheter om sin släkt. Ju mer familjen får reda på, desto mer blir de förvissade om att något ondskefullt är på väg att hända.

 • 5.3IMDb
  Overdrive
  5.3IMDb2017, Action, Thriller

  Bröderna Andrew och Garrett Foster är inte bara vansinnigt skickliga bilförare, de är också kända för att vara världens i särklass bästa biltjuvar. I Marseille stjäl de maffiabossen Jacomo Moriers pärla, en sällsynt och ovärderlig Bugatti från 1937. Morier beslutar att använda brödernas talanger ...

 • 6.8IMDb
  Four Brothers
  6.8IMDb2005, Action, Kriminaldrama

  Några bröder enas för att hämnas mordet på sin adoptivmamma och en tät berättelse om brödraskap, svek och hämnd rullas upp.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy