vidare till tv.nu
ANNONS
Torsdag 12 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 7.3IMDb
  An Education
  7.3IMDb2009, Drama

  Jenny är en begåvad ung kvinna i 1960-talets London som inför sin sjuttonårsdag dras in i en förälskelse med den äldre David. Hon förtrollas av en fartfylld och förbjuden livsstil som är oförenlig med de universitetsplaner hennes familj har.

 • 6.3IMDb
  Life of deception
  6.3IMDb2020, Drama, Thriller

  Rory är en ambitiös entreprenör och före detta råvarumäklare. Han lyckas övertala sin amerikanska fru Allison och parets barn att lämna det trygga livet och den amerikanska villaförortens bekvämligheter för att flytta till hans barndoms England.

 • 7.1IMDb
  Tidsresenärens hustru
  7.1IMDb2009, Drama, Romantik, Science fiction

  En bibliotekarie med en ovanlig genetisk sjukdom har förmågan att resa fram och tillbaka i tiden. Han besöker återkommande sin stora kärlek, men de är sällan synkroniserade i sina livsfaser.

 • 7.5IMDb
  A Royal Affair
  7.5IMDb2012, Drama, Historiskt drama, Romantik

  Den sanna berättelsen om kärlekstriangeln mellan den allt mer vanvettige danske kungen Christian VII, hovläkaren Struensee, som är en man av upplysning och idealism, och den unga men viljestarka drottningen Caroline Mathilda.

 • 7.0IMDb
  The Lookout
  7.0IMDb2007, Kriminaldrama, Thriller

  Efter att ha drabbats av en hjärnskada och fått se sin framtid slås i spillror, jobbar Chris som nattlig städare på en bank. Ensam och frustrerad faller Chris för en ex-fånges löften om ett bättre liv, och går med på att hjälpa till att råna banken.

 • 6.2IMDb
  The Rest of Us
  6.2IMDb2019, Drama

  Cami och hennes dotter Aster har en typiskt dysfunktionell relation efter Camis skilsmässa från exmaken Craig. När Craig oväntat dör träffar Cami och Aster hans änka och dotter. Craig var djupt skuldsatt och hans nya familj riskerar att bli av med sin bostad. Cami erbjuder då Rachel och hennes do...

 • 7.7IMDb
  Adaptation
  7.7IMDb2002, Drama, Dramakomedi

  En konstnärlig manusförfattare har kört fast med adaptionen av en roman till film. Han ber sin tvillingbror, en lite mindre konstnärlig manusförfattare, om hjälp.

 • 6.3IMDb
  While We're Young
  6.3IMDb2014, Dramakomedi

  Josh och Cornelia är ett 40-årskrisande par i New York. När de lär känna det unga hipsterparet Jamie och Darby låter de sig fyllas av parets hämningslösa spontanitet och äventyrslust. Plötsligt har de hittat en väg tillbaka till ungdomen...

 • 7.0IMDb
  Shadow
  7.0IMDb2018, Action, Äventyr, Kampsport

  Berättelsen om ett kungarike som styrs av en ung och oförutsägbar kung. Här har den militära befälhavaren ett hemligt vapen: En skugga, en man mycket lik honom som kan lura både deras fiender och kungen själv. Nu måste han använda detta vapen för att leda sitt folk till seger i ett krig som kunge...

 • 6.0IMDb
  Long Weekend
  6.0IMDb2021, Dramakomedi, Romantik

  Jeremy, en mindre framgångsrik författare som går igenom en tuff period av livet, möter en gåtfull kvinna som kommer in i hans liv vid precis rätt tidpunkt.

 • 6.5IMDb
  Zola
  6.5IMDb2020, Svart komedi, Thriller

  Zola, en servitris i Detroit, blir övertalad att följa med en av sina gäster på en festhelg i Florida. Det som börjar som en glamorös resa spårar snart ur till ett äventyr som man måste se för att tro det är sant.

 • 6.6IMDb
  The Immigrant
  6.6IMDb2013, Historiskt drama

  Efter att Ewas syster satts i karantän på Ellis Island tvingas tvingas Ewa ge sig ut själv på Manhattans osäkra gator. Hon faller snabbt offer för den charmige, men grymme Bruno, som tvingar henne till prostitution.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer