vidare till tv.nu
Forever
Lyssna på vår TV-poddsektionspartner

Forever

TV4 Guld, Mån 18 feb 02:15 - 03:10

8.3 IMDb, 2014, Kriminaldrama, Säsong 1, Avsnitt 4 av 22

Den hänsynslösa Gloria Carlyle, överhuvud för en av New Yorks rikaste familjer, hittas livslös på ett konstmuseum i samband med ett evenemang. Henry har flera tänkbara misstänkta och motiv men han plågas av de minnen som konstmuséet framkallar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Kriminaldrama

  Henry och polisinspektören Jo undersöker en tunnelbanekrasch där flera personer dött. Den nyblivna änkan Jo fascineras av Henry och försöker lära känna honom, något som ställer till med problem. Henry upptäcker att någon känner till hans hemlighet.

 • 01:00Avsnitt 2
  Kriminaldrama

  En person dör efter ett fall från en bro och polisen kommer fram till att det är självmord. Henry håller inte med utan hävdar att det rör sig om ett mord, så han och Jo bestämmer sig för att göra en egen utredning.

 • 01:00Avsnitt 3
  Kriminaldrama

  När Henry och Jo ställs inför flera personer som dött av ett kemiskt medel, leder spåren till en klinik som framställt en produkt, Aterna, som påstås vara ungdomens källa. Henry lyckas hitta en koppling till en händelse i 1906.

 • 01:00Avsnitt 4
  Kriminaldrama

  Den hänsynslösa Gloria Carlyle, överhuvud för en av New Yorks rikaste familjer, hittas livslös på ett konstmuseum i samband med ett evenemang. Henry har flera tänkbara misstänkta och motiv men han plågas av de minnen som konstmuséet framkallar.

 • 01:00Avsnitt 5
  Kriminaldrama

  När en knarkare som lagt drogerna på hyllan och börjat engagera sig i samhället dör av en överdos misstänker Henry och Jo att det i själva verket rör sig om mord. Abe bjuder Henry och Jo på middag.

 • 01:00Avsnitt 6
  Kriminaldrama

  När ett människohjärta som nyligen suttit i sin ägares kropp levereras till kriminalavdelningen inser Henry och Jo att mördaren försökt efterlikna Jack Uppskäraren.

 • 01:00Avsnitt 7
  Kriminaldrama

  Några timmar innan miljardärssonen Tyler Forester ska erhålla ett pris för sina humanitära insatser hittas han död i sin lägenhet. Henry och Jo upptäcker något i Tylers förflutna som kan förklara vad som hänt honom. Abe avslöjar något för Henry.

 • 01:00Avsnitt 8
  Kriminaldrama

  När en framgångsrik affärsman dör pekar allt mot att det handlar om en slags rituell bestraffning. Jo och Henry misstänker en terapeut som arbetar med dominans och som den avlidne regelbundet besökte. Abe får ett överraskande förslag från sin exfru.

 • 01:00Avsnitt 9
  Kriminaldrama

  Henry och Jo tar sig an ett mordfall som kretsar kring vem som äger rättigheterna till den legendariska jazzlåten 6 A.M. och som därmed kan inhämta stora summor pengar. Abe försöker få Henry att uppskatta en ny musikstil.

 • 01:00Avsnitt 10
  Kriminaldrama

  En förlovad brittisk aristokrat hittas död i Central Park och polisen får direkt anledning att ifrågasätta hans identitet. Fallet innehåller både olycklig kärlek och avundsjuka samt en nervös blivande svärfar.

 • 01:00Avsnitt 11
  Kriminaldrama

  När en taxiförare mördas med ett antikt svärd inser Henry att den anonyma person som ringt honom vid upprepade tillfällen, Adam, på något sätt är inblandad. När ett andra mord inträffar försöker Adam sätta dit Henry för mordet.

 • 01:00Avsnitt 12
  Kriminaldrama

  Henry och Jo undersöker mordet på en ung och framgångsrik börsmäklare som påträffats död längs East River. Det visar sig att offret var son till en av Abes vänner från militären och Abe startar en egen hemlig utredning.

 • 01:00Avsnitt 13
  Kriminaldrama

  Henry och Jo utreder mordet på en före detta kriminell som någon försökt sätta dit för en juvelstöld. De hittar en koppling till Jos avlidne make Sean, något som framkallar smärtsamma minnen för Jo.

 • 01:00Avsnitt 14
  Kriminaldrama

  När en man vid namn Karl Haas hittas död måste Jo och Henry utreda inte bara ett mord men även ett gammalt konstrelaterat brott. Abe får ett oväntat besök av Adam. Henry minns när han 1814 upptäckte att hans pappas företag bedrev olaglig verksamhet.

 • 01:00Avsnitt 15
  Kriminaldrama

  När en äldre man hittas död upptäcker Henry att den till synes ordinära mannen i själva verket var en kung som levde i exil. Han minns när han ett halvt sekel tidigare räddade livet på en pojke som visade sig vara en prins.

 • 01:00Avsnitt 16
  Kriminaldrama

  Henry och Jo tittar närmare på 1970-talets New York när en ung kvinnlig student hittas död. Kvinnan samlade på autentiska kläder från decenniet men det visar sig att hennes intresse för det förflutna tagit en ohälsosam vändning.

 • 01:00Avsnitt 17
  Kriminaldrama

  Henry och Jo utforskar fenomenet cyberterrorism under sin jakt på en mördare efter att en medlem av en hemlig grupp med datahackers hittas död. Utredningen tar en farlig vändning för Henry när sanningen om hans förflutna riskerar att avslöjas.

 • 01:00Avsnitt 18
  Kriminaldrama

  När ägaren av ett företag som letar efter försvunna skatter hittas mördad ger sig Henry och Jo ut för att hitta både mördaren och ett försvunnet skepps skatter. Det visar sig att det rör sig om samma skepp som Henry en gång i tiden blev mördad på.

 • 01:00Avsnitt 19
  Kriminaldrama

  När Jo tillbringar en kväll på en punkklubb tillsammans med Isaac Monroe stöter de på en kvinnas mumifierade kropp i en av klubbens väggar. Offrets pojkvän Eddie Warsaw dömdes för mordet 30 år tidigare men har hela tiden hävdat att han är oskyldig.

 • 01:00Avsnitt 20
  Kriminaldrama

  Henry och Jo får en inblick i den tuffa och passionerade balettvärlden under en högprofilerad mordutredning. Henry minns sitt möte med en kvinnlig skulptör i Paris 1929 där droger och jakten på konstnärlig inspiration tog en känslomässig vändning.

 • 01:00Avsnitt 21
  Kriminaldrama

  Henry ber polisen om hjälp med att hitta sin livs kärlek, Abigail, och ser sedan spänt på medan ett händelseförlopp tar vid som till slut ger Henry den skrämmande sanningen om Abigails sista hemlighet.

 • 01:00Avsnitt 22
  Kriminaldrama

  Henry och Jo undersöker mordet på en museiarbetare och spåren pekar mot en försvunnen antik dolk som inte bara tog livet av Julius Caesar utan även Adam. Henrys och Adams kraftmätning närmar sig sitt slut och resultatet kan bli ödesdigert.