vidare till tv.nu
Trauma Rescue Squad

Trauma Rescue Squad

TV4 Fakta, Ons 12 juni 21:00 - 22:00

Medicin, Reality, Storbritannien

Vi följer Storbritanniens tuffaste akutteam när de i halsbrytande fart ger sig ut för att hantera situationer på liv och död. De är beredda på att allt kan hända, från terroristattacker och våldsbrott, till de värsta olyckorna och naturkatastroferna.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 2
  Medicin, Reality

  Teamet skickas till Salisbury för att handskas med efterspelet av nervgiftsattacken på den forne ryske spionen. Räddningsarbetarna måste också jobba hårt för att vårda en lastbilsförare som fastnat i sitt fordon, ett farligt arbete för de inblandade.

 • Avsnitt 3
  Medicin, Reality

  Teamet jobbar desperat för att försöka rädda livet på en kvinna som blivit knivattackerad av sin gamla partner. En bil som kört av vägen och hamnat i en ravin gör att räddningsarbetarna står inför en svår utmaning och en tonåring får ett träd på sig.

 • Avsnitt 4
  Medicin, Reality

  Ambulanssjukvårdaren Kim utsätter sig för livsfara och klättrar in i en bil som hänger ovanför en flod i ett försök att rädda den skadade föraren. Teamet måste också improvisera när en arbetsplatsolycka lämnar en man skadad på ett tak.

 • Avsnitt 5
  Medicin, Reality

  En tonåring hittas skadad efter att ha blivit knivhuggen flera gånger precis utanför sitt hem och teamet gör allt för att rädda livet på honom. En polis skadar sig efter en knarkrazzia och en person får en trädgren över sig.

 • Avsnitt 7
  Medicin, Reality

  En kvinna knivmördas i sitt hem och teamet skickas till brottsplatsen för att vårda den misstänkte gärningsmannen. Brand bryter ut i ett höghus och räddningsarbetarna kallas in för att hjälpa de som sitter fast ovanför lågorna.

 • Avsnitt 10
  Medicin, Reality

  Skolan börjar igen och två ungdomar knivhuggs på samma dag. En stor brand utbryter i ett garage och teamet oroar sig för att de gastuber som finns där inne ska explodera. En man inne i stan blir påkörd av en buss.