Upphovsland: Storbritannien
3.0 av 5 Kritikers samlade betyg • 1 recensioner
1. Puglia
Avsnitt 1 - Puglia, Säsong 4
TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.
2. Mallorca
Avsnitt 2 - Mallorca, Säsong 4
Konditorn Ravneet Gill tar Fred till Mallorca för att uppleva otrolig ömatlagning, från en livlig strandbar som serverar semestermat i solen, till lätta och fluffiga bakverk.
3. Rome with Giorgio Locatelli
Avsnitt 3 - Rome with Giorgio Locatelli, Säsong 4
Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda.
4. Devon with Angela Hartnett
Avsnitt 4 - Devon with Angela Hartnett, Säsong 4
Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe.
5. Burgundy
Avsnitt 5 - Burgundy, Säsong 4
Den hyllade kocken Michael Caines tar Fred till Burgundy och bjuder in till fantastiska ställen att äta på. Där det serveras den finaste matlagningen från det franska köket.
6. South Wales with Thomasina Miers
Avsnitt 6 - South Wales with Thomasina Miers, Säsong 4
Krögaren Thomasina Miers tar Fred till South Wales för att utforska några vilda ställen att äta på. Från ett forntida värdshus till en strandrestaurang och vedeldad matlagning.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback