vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
TV4 Hits • Sön 19 maj 03:55 - 06:05repris
131
35
Den före detta utkastaren Tony Lip anställs för att köra den världsberömda klassiska pianisten Don Shirley på en konsertturné genom djupaste amerikanska södern. Längs vägen måste det udda paret förlita sig på The Green Book för att hitta de restauranger och hotell som godkänner afroamerikanska gäster. Under resan tvingas de lägga undan sina meningsskiljaktigheter när de konfronteras av rasism, fara, oväntad medmänsklighet och en hel del humor.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Green Book
131
35
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 28 recensioner

  • Mahershala Ali och Viggo Mortensen bjuder på fantastiskt skådespeleri...

  • Julens bästa feel good-film...

  • ...en hollywoodsk hjärtevärmare.

  • ...kemin mellan Mortensen och Ali är finfin. Green book är gammaldags på ett bra sätt. Dialogen, scenografin och skådespeleriet står i centrum.

  • ...det finns mer hjärta och smärta här än i de flesta andra filmer i denna subgenre.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer