vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Säsong 24
TV3 • Tis 25 jun 18:00 - 18:55
680
575
S24:A9 - Nathalie, 27, hatar att betalar räkningar - men älskar att shoppa. Hon köper mat i överflöd och skämmer bort personer i sin närhet med presenter som de inte behöver. Hon har just blivit av med sitt arbete men bor ändå inneboende hos sin före detta chef. Ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen kommer hem till Nathalie för att försöka reda upp i kaoset. Men hon är inte helt villig att ta emot hjälpen - utan väljer mitt i inspelningen att hoppa av.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Lyxfällan
680
575

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer