vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

438 dagar

Dela
Baserad på den sanna berättelsen om journalisten Martin Schibbye och fotografen Johan Persson som, under ett uppdrag i den konfliktdrabbade regionen Ogaden i Etiopien, fängslades och dömdes till 11 års fängelse för terrorism. De benådades och släpptes 2012. När de benådades och släpptes, så återvände de hem till Sverige och höll en uppmärksammad presskonferens där de berättade om sin tid i etiopiskt fängelse.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt 438 dagar
25
27
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 9 recensioner

  • Nu har deras bok om de rättsvidriga turerna, och sveket mot lokalbefolkningen i Ogaden, blivit en storslagen, närmast Hollywoodmässig film, som fungerar över förväntan.

  • ...är en snyggt gjord påminnelse om att det behövs samlade krafter för att rikta strålkastarljuset mot mediala skuggzoner.

  • Bildt-roll luktar Guldbagge.

  • Suveränt samspel mellan Matias Varela och Gustaf Skarsgård...

  • ...är oavbrutet spännande.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer