vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama

A Million Little Things

7.9 IMDbUSA

Om en grupp vänner i Boston som omvärderar sina livsval till följd av en oväntad händelse. Några har uppnått framgång, andra kämpar med både karriär och relationer, men de är alla missnöjda med tillvaron.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Coming Home
  Drama, S2:A1

  När Delilahs förlossning drar igång ökar pressen på Eddie att berätta sanningen för Katherine. Gary och Maggie försöker att hitta tillbaka till varandra igen efter cancern. Rome och Regina brottas vidare med barnfrågan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Grand Canyon
  Drama, S2:A2

  Eddie försöker att distrahera Theo samtidigt som han letar efter Katherine. Maggie är frustrerad över sin mammas flytt, Regina finner det svårt att acceptera Andrews visioner för restaurangen och PJ avslöjar en chockerande hemlighet för Rome.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Mixed Signals
  Drama, S2:A3

  Rome drabbas av självtvivel efter ett möte med en gammal vän i filmbranschen. Danny söker en roll i skolpjäsen och Gary hjälper honom att förbereda sig. Delilah är i stort behov av intimitet och tackar ja till en middagsdejt med Andrew.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - The Perfect Storm
  Drama, S2:A4

  Maggie blir chockad över att höra sanningen om Erics identitet. Eddie inser hur gärna han vill vara en del av Charlies liv, samtidigt som Katherine tar ett beslut om hennes och Eddies framtid.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Austin
  Drama, S2:A5

  Delilah bokar tid för ett nytt familjeporträtt och Danny kämpar med att hans pappa inte längre är med i ekvationen. Romes föräldrar firar guldbröllop, men mitt i festplaneringen börjar Rome och Regina fundera över sina egna bröllopslöften.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Unleashed
  Drama, S2:A6

  Gary ger utlopp för sitt missnöje med Maggie när hon av misstag släpper ut Colin under ett telefonsamtal med Eric. Delilah skapar en podcast om självmord, vilket leder till att hon öppnar upp sig mer för Andrew.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Ten Years
  Drama, S2:A7

  Gänget samlas för att fira Theos 10-årsdag, en viktig milstolpe även för Eddie. Rome och Regina gör sitt bästa för att motverka att Sophie fördjupar sin relation med PJ och Maggie stöttar Gary genom ett tufft beslut rörande Colin.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Goodnight
  Drama, S2:A8

  Gruppen söker tröst i gemenskapen efter en förkrossande förlust. Samtidigt måste Gary fundera över sin framtid när Maggie blir erbjuden ett stipendium.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Time Stands Still
  Drama, S2:A9

  Rome hjälper PJ genom en personlig kris medan Garys och Maggies relation når en vändpunkt. Eddie och Katherine ställs inför tuffa beslut som påverkar hela deras familj.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - The Kiss
  Drama, S2:A10

  Det har gått tre månader sedan Delilah och Eddie avslöjade sanningen om kärleksaffären, och Sophie fortsätter upproret mot sin mamma. Maggie, Gary och de andra samlas för premiären av Dannys pjäs. Rome och Regina tar första steget till adoption.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11 - We're the Howards
  Drama, S2:A11

  Rome och Regina fortsätter adoptionsprocessen men måste samtidigt hjälpa Delilah med Sophie som har problem. Gary konfronterar Eric om hans förflutna. Eddie ger sig på en musikkarriär.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12 - Guilty
  Drama, S2:A12

  Gary tar ett stort steg och konfronterar sitt förflutna, medan Maggie till slut pratar med Eric. Regina berättar om sina planer på adoption för sin mamma vilket gör deras relation än mer spänd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13 - Daisy
  Drama, S2:A13

  Delilah och Sophie kommer närmare varandra. Rome och Regina får reda på att deras potentiella surrogatmamma kan vara i fara. Maggie och Gary går på en gemensam väns fest.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14 - The Sleepover
  Drama, S2:A14

  Delilah får hantera Dannys första övernattning borta. Rome och Regina fortsätter att försöka skydda sin surrogatmamma från hennes förflutna. Maggie ber en vän om stöd inför ett sjukhusbesök.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15 - The Lunch
  Drama, S2:A15

  Gary råkar störa Maggies första dejt med en ny kille. Delilah måste ta ett snack med Sophie. Rome har ett viktigt möte, medan Eddie ger Dakota en lektion i vad som krävs för att lyckas i musikbranschen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16 - Change of Plans
  Drama, S2:A16

  Eddies syster kommer till stan vilket orsakar spänd stämning i familjen. Katherine säger vad hon tycker om arbetsplatsen, och Maggie och Delilah går ut tillsammans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17 - One Year Later
  Drama, S2:A17

  Det har gått exakt ett år sedan Jons död och alla reflekterar över hur mycket deras liv har förändrats det senaste året.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18 - Mothers and Daughters
  Drama, S2:A18

  Eddie blir besatt av att försöka ställa sina gamla misstag tillrätta. Shelly och Delilah planerar en babyshower för Regina, medan Eve berättar omskakande nyheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19 - 'Til Death Do Us Part
  Drama, S2:A19

  Eve får värkar och alla skyndar till sjukhuset. Det blir allvar mellan Delilah och Miles, Maggie delar en chockerande nyhet med Gary, och Eddie får reda på mer om den mystiska olyckshändelsen på sjön.

  TV4 Play
  C More