vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Alla hennes hemligheter
The Secrets She Keeps

...

Australien
Drama
0
0

Om två kvinnor vars liv inte blivit som de hoppats. Influencern Meghan lever ett till synes perfekt liv, ett liv som butiksbiträdet Agatha drömmer om. En dag korsas deras vägar och efter det blir inget sig likt.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Yummy mummy thriller is a guilty, predictable pleasure.

 • ...a very watchable, albeit slightly shallow, exploration of how femininity and motherhood intertwine and toxify.

 • ...succeeds by staying emotionally grounded.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Nya hemligheter
  Drama, S2:A1

  Det har gått två år sedan Meghan Shaughnessys baby kidnappades. Nu har Meghan själv hamnat i svårigheter och är misstänkt för mord. Vad är det som har hänt? Agatha Fyfle väntar på sin dom i fängelset men lyckas ändå överraska.

  C More
 • Avsnitt 2 - Familjehemligheter
  Drama, S2:A2

  Agatha gör vad som helst för att hennes graviditet inte ska äventyras. Meghan och Grace måste tala ut när det kommer fram att Grace och Simon har ett förhållande. Grace börjar misstänka att Ben inte är Jacks biologiska barn.

  C More
 • Avsnitt 3 - Hemligheter avslöjas
  Drama, S2:A3

  Agathas graviditet går framåt och hon kämpar fortfarande för sitt ofödda barns säkerhet. Jack får veta att han inte är Bens biologiska pappa. Det får långtgående konsekvenser och familjens liv vänds upp och ner.

  C More
 • Avsnitt 4 - Chockerande sanningar
  Drama, S2:A4

  Meghans liv tar en helt ny vändning när den hemska sanningen om vem hon har dödat klarnar. Simon försöker få träffa sin son till varje pris. Loreleis psykiska problem börjar avslöjas.

  C More
 • Avsnitt 5 - Fängelseliv
  Drama, S2:A5

  Meghans och Agathas vägar korsas överraskande i fängelset. Vad händer med Meghans barn när deras pappa är död och mamma anhållen? Agathas graviditet går framåt men blir hon flyttad till ett annat fängelse? Loreleis ungdomstrauman börjar avslöjas.

  C More
 • Avsnitt 6 - Rättegångar
  Drama, S2:A6

  Agathas och Meghans rättegångar börjar. Agathas baby föds för tidigt - överlever barnet? Loreleis egna problem verkar bara fortsätta.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy