vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Dokumentär, Hälsa

Ambulans: kod röd
Ambulance: Code Red

2020 • Storbritannien

Räkna med hög puls när vi får följa Storbritanniens mest specialiserade ambulansteam rycka ut till människor som befinner sig en hårsmån ifrån döden. Trots att situationerna ibland verkar hopplösa är sjukvårdarna fast beslutna att rädda liv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Hälsa, S1:A1

  Storbritanniens specialiserade ambulansteam tar sig an de allra svåraste fallen. Här får vi följa deras intensiva arbetsdagar, från dramatiska bilolyckor och svåra knivskärningar till plötsliga hjärtstopp och otäcka krosskador.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Hälsa, S1:A2

  För den 32-årige sjukvårdaren Tom finns ingen tid att förlora när han tar hand om truckföraren Rafai som skadats allvarligt efter en olycka med en cirkelsåg. Helikopterteamet rycker ut till en man som fastnat under sin jeep.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Hälsa, S1:A3

  Sjukvårdarna Rob och Adam får larm om en 16-åring som blivit knivskuren i halsen och har svårt att andas. 73-årige Fred har ramlat med sin cykel och landat på ansiktet. Sjukvårdare Fay rycker ut till en 2-åring som ramlat i en trappa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Hälsa, S1:A4

  En 21-årig man kastas av sin motorcykel och hans hjälm faller av i kollisionen. En 80-årig man drabbas av hjärtstillestånd utanför sitt hem och sjukvårdare Rob kämpar för att rädda hans liv. En byggarbetare råkar skära upp sitt ben.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Hälsa, S1:A5

  En 45-årig kvinna faller ihop i en mataffär och teamet arbetar intensivt med upplivningsförsök. En 11-årig pojke sitter fastklämd i en bil. En rugbytackling slutar illa för 40-åriga Dave och 26-åriga Rich faller ihop efter att ha skurit sig i armen.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Hälsa, S1:A6

  En bil frontalkrockar med en vägg och när Colin och Mark kommer till platsen möter det en 38-årig man som är mycket illa däran. Ian och Ravi får larm om en knivattack på en nattklubb. En man halkar i trädgården och får en allvarlig fraktur.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Hälsa, S1:A7

  Teamet får ett desperat samtal från en kvinna som slungats ur sin bil efter en kollision med ett träd. Hennes tre kompisar sitter fast i bilen. En mans liv hänger på en skör tråd efter att ha blivit knivhuggen. En moped krockar med en bil.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer