vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Ambulans: kod röd
Ambulance: Code Red

...

Storbritannien
DokumentärHälsaReality
0
0

Räkna med hög puls när vi får följa Storbritanniens mest specialiserade ambulansteam rycka ut till människor som befinner sig en hårsmån ifrån döden. Trots att situationerna ibland verkar hopplösa är sjukvårdarna fast beslutna att rädda liv.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Streama Ambulans: kod röd

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Säsong 1S1:A1, Dokumentär, Hälsa, Reality

  Storbritanniens specialiserade ambulansteam tar sig an de allra svåraste fallen. Här får vi följa deras intensiva arbetsdagar, från dramatiska bilolyckor och svåra knivskärningar till plötsliga hjärtstopp och otäcka krosskador.

 • Avsnitt 2
  Säsong 1S1:A2, Dokumentär, Hälsa, Reality

  För den 32-årige sjukvårdaren Tom finns ingen tid att förlora när han tar hand om truckföraren Rafai som skadats allvarligt efter en olycka med en cirkelsåg. Helikopterteamet rycker ut till en man som fastnat under sin jeep.

 • Avsnitt 3
  Säsong 1S1:A3, Dokumentär, Hälsa, Reality

  Sjukvårdarna Rob och Adam får larm om en 16-åring som blivit knivskuren i halsen och har svårt att andas. 73-årige Fred har ramlat med sin cykel och landat på ansiktet. Sjukvårdare Fay rycker ut till en 2-åring som ramlat i en trappa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Säsong 1S1:A4, Dokumentär, Hälsa, Reality

  En 21-årig man kastas av sin motorcykel och hans hjälm faller av i kollisionen. En 80-årig man drabbas av hjärtstillestånd utanför sitt hem och sjukvårdare Rob kämpar för att rädda hans liv. En byggarbetare råkar skära upp sitt ben.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Säsong 1S1:A5, Dokumentär, Hälsa, Reality

  En 45-årig kvinna faller ihop i en mataffär och teamet arbetar intensivt med upplivningsförsök. En 11-årig pojke sitter fastklämd i en bil. En rugbytackling slutar illa för 40-åriga Dave och 26-åriga Rich faller ihop efter att ha skurit sig i armen.

 • Avsnitt 6
  Säsong 1S1:A6, Dokumentär, Hälsa, Reality

  En bil frontalkrockar med en vägg och när Colin och Mark kommer till platsen möter det en 38-årig man som är mycket illa däran. Ian och Ravi får larm om en knivattack på en nattklubb. En man halkar i trädgården och får en allvarlig fraktur.

 • Avsnitt 7
  Säsong 1S1:A7, Dokumentär, Hälsa, Reality

  Teamet får ett desperat samtal från en kvinna som slungats ur sin bil efter en kollision med ett träd. Hennes tre kompisar sitter fast i bilen. En mans liv hänger på en skör tråd efter att ha blivit knivhuggen. En moped krockar med en bil.

 • Avsnitt 8
  Säsong 1S1:A8, Dokumentär, Hälsa, Reality

  Artonårige motorcyklisten Cameron kolliderar med en bil på väg till jobbet. Hans ena lårben är brutet och det blir en tuff uppgift för sjukvårdaren Fay att flytta Cameron in i ambulansen. Mitch får larm om en man som kollapsat på en kyrkogård.

 • Avsnitt 9
  Säsong 1S1:A9, Dokumentär, Hälsa, Reality

  Teamet rycker ut till en man som sitter fast i sin bil. En pensionär är illa däran efter en fallolycka från ett tak. Sjukvårdarna kämpar med att rädda livet på en cyklist. Och ingen tid finns att förlora när personalen får larm om en skottlossning.

 • Avsnitt 10
  Säsong 1S1:A10, Dokumentär, Hälsa, Reality

  Sjukvårdaren Jack rycker ut till ett område i Birmingham där ett par grannar blivit knivhuggna. Ambulansteamet får larm om en man som sitter fast under en buss. I Shrewsbury har en man kolliderat med en lyktstolpe och ett träd.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy