vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

An American Crime

Dela
Baserad på den verkliga händelsen 1965 då den frånskilda mamman Gertrude Baniszewski under flera månader spärrade in och torterade den 16-åriga flickan Sylvia Likens som tillfälligt lämnats i hennes vård.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama An American Crime

Betygsätt An American Crime
6
0
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 6 recensioner

  • Ingen utomstående reagerar på skriken.

  • Så här kan ondskan helt enkelt te sig, det finns inte alltid stora bakomliggande Förklaringar, ibland är ondskan bara banal och dum eller drogpåverkad eller rädd.

  • Att se barn fara illa på det här sättet är mer smärtsamt än de mest brutala våldsrullarna. Man vill ropa dit någon vuxen, vill ställa sig upp och ryta ifrån eller parera ett slag men hålls ner i biofåtöljen.

  • ...det är mer smärtsamt att se Sylvias övriga plågoandar, samtliga barn eller tonåringar, gång på gång passera gränsen för mänskligt beteende.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer