vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Brandman Sam: Helikopterhjältarna - sv.tal

Dela
Brandmannen Sam och hans kollegor på brandstationen i PontyPandy är alltid redo att rycka in när stadens invånare hamnar i kris. Det verkar som att alla i hela PontyPandy har bestämt sig för att ställa till med ofog! Norman och James orsakar i trubbel när de flyger modellplan, Elvis sjunger och Trevor och Tom är med i en grilltävling. Här får du veta vem som lagar den mest smakfulla maträtten; följ med Brandman Sam när han försöker skapa ordning i staden.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Brandman Sam: Helikopterhjältarna - sv.tal
0
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer