vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Den lilla sjöjungfrun
The Little Mermaid

Dela
Ariel är den yngsta och mest viljestarka av Kung Tritons döttrar och längtar efter att lära sig mer om livet på land. När hon en dag beger sig upp till ytan blir hon förälskad i den stilige Prins Eric. Trots att det är förbjudet för sjöjungfrur att umgås med människor väljer Ariel att följa sitt hjärta. Hon sluter ett avtal med den onda sjöhäxan Ursula, vilket ger henne en chans att få uppleva livet på land, men i och med det är både hennes liv, och hennes fars krona, i fara.

Upphovsland: USA

Dela
Fler musikaler? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Den lilla sjöjungfrun
3
0
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • Filmen har en naiv charm som ger orimligt mycket hjärta och humor till en annars tillrättalagd saga.

  • Halle Baily är perfekt som Ariel när Disneys gör live-action av ”Den lilla sjöjungfrun”.

  • ...tveklöst en av de bättre filmerna bland Disneys tecknade remakes av sina klassiker.

  • The human world, it's a mess, but with Halle Bailey, life under the sea is better than anything Disney live-action has done in nearly a decade.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer