vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

En andra chans
Dead Gorgeous

...

AustralienStorbritannien
BarnprogramDramakomedi
0
0

Tre systrar dör år 1861 men får en chans att leva. Men de måste hålla sin spöklika identitet hemlig!
Mer för familjen? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A1

  År 1861 mötte tre unga systrar en alltför tidig död i en drosk-olycka. Nu återuppstår de, 150 år senare, på en internatskola i Australien. Deras uppgift är att hålla sin spöklika identitet hemlig, annars tvingas de återvända till dödsriket.

 • Avsnitt 2
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A2

  I sina försök att anpassa sig till livet som levande spöken börjar systrarna upptäcka de moderna fördelar deras nya miljö innebär. I ett desperat försök att passa in försöker Rebecka bli vän med den mest populära tjejen i skolan.

 • Avsnitt 3
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A3

  Rebecca och Sophie grälar på varandra efter ett missförstånd. Hazel kämpar med en ny spökförmåga - att höra andras tankar.

 • Avsnitt 4
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A4

  En historielektion leder till att Hazel vill konfrontera en händelse från yngre år. Hon ger sig ut på hemligt uppdrag och träffar både en vän och en inte alls särskilt välkommen spökgäst. Rebecca blir överlycklig över att bli studiekompis med David.

 • Avsnitt 5 - Djungelns lag
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A5

  Till sin förskräckelse upptäcker Sophie att hennes bäste vän Charlie trakasseras. Alla systrarna tar till sina spökkrafter för att avslöja och avleda en intrikat hemläxe-tvättnings-liga.

 • Avsnitt 6 - The Baharee
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A6

  En antik låda råkar öppnas och släpper lös en illvillig ande som får folk att göra saker de normalt inte skulle göra. Det är upp till systrarna att göra något åt saken.

 • Avsnitt 7
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A7

  Hazel blir bedrövad över att höra att ett träd som hon och hennes mor en gång planterade ska fällas. Då drar hon igång en kampanj för att utbilda alla om hur man lever grönt. Sophie kämpar med att få sina kamrater att blir litteraturälskare.

 • Avsnitt 8
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A8

  Det är "Återupplev historien"-dagen på skolan och systrarna är upprymda över att vara en del av hyllningen till den viktorianska tiden. Sophie, Rebecca och Hazel finner mycken glädje i att ha på sig sina gamla kläder.

 • Avsnitt 9
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A9

  Sophie måste kämpa emot lockelsen att bli populär när hon upptäcker att hon har sporttalang. Kommer hon använda sina spökkrafter för att vinna eller väljer hon att hjälpa Jonathan som är ledsen efter att inte fått åka med på en resa till Beijing.

 • Avsnitt 10 - Grendels förkylning
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A10

  Det är lov och systrarna upptäcker att släkten är den största delen av en modern semester. Vad som borde ha varit en lugn stund för flickorna förvandlas till kaos på grund av en smittsam sjukdom och tre okontrollerbara spökgäster.

 • Avsnitt 11 - Rökridåer
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A11

  Rebecca hamnar i hetluften när hon får veta att hennes stadigt sjunkande betyg försätter hennes framtid på skolan i fara. Om hon inte tar sig samman och ändrar sitt akademiska öde kommer alla tre systrar att skickas tillbaka till andevärlden.

 • Avsnitt 12 - Kärlekens första kyss
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A12

  Rebeccas kärlek sätts på prov när en tavla avtäcks av Heathcliff, en av de unga män som uppvaktade henne en gång i tiden. Han blir så galen av kärlek att han hoppar ur tavlan. Sophie och Hazel måste stoppa Rebecca från att kyssa honom.

 • Avsnitt 13 - Gamla spöken
  Barnprogram, Dramakomedi, S1:A13

  Sophie blir upprörd av nyheten att en ny sportanläggning ska byggas på platsen för stallet. I sin strävan att hitta ett sätt att stoppa bygget blir hon besatt av ett hämndlystet spöke. Kan systrarna rädda henne från att bli relegerad?

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy