vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Far From the Madding Crowd

Dela
Den vackra unga Batsheba anländer till den engelska landsbygden. Hon förtrollar fåraherden Gabriel, men hon värderar sin självständighet högre än sin uppvaktare. Hon saknar aldrig friare men lär sig snart att kärleken inte alltid är vad man tror.

Upphovsland: Storbritannien, USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Far From the Madding Crowd
59
19
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Den som har svårt att få nog av romantiska tragedier i stil med [...] Återstoden av dagen (1993) kan här räkna med att få sitt lystmäte.

  • …njutbar, i allt från musik till klipp och dansant dramaturgi.

  • Om romantiken hålls på sparlåga i handlingen kompenseras det av ett landsbygdsfoto som får oss att praktiskt taget känna doften av hö, äpplen och ängar.

  • Utsökt foto, vackra miljöer, bra skådespeleri och en fantastisk regissör...

  • …det är framför allt i skildringen av de olika rollgestalternas känslomässiga utveckling och relationer till varandra som dramatiken djupnar och blir intressant.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer