vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Från himmel till helvete
Return to Paradise

Dela
Tre killar reser till Malaysia för att festa loss. Baksmällan kommer två år senare, när det visar sig att en av dem åkt fast för droger de skaffade tillsammans. Ska de två andra erkänna sin inblandning - och riskera malaysiskt fängelsestraff?

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Från himmel till helvete
0
0
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • Vince Vaughn impressively exploits a rangy role in a compelling moral dilemma drama. He's not alone; the principal cast is uniformly credible, vital to sustaining the gripping premise.

  • All of the performances are convincing, but Anne Heche's is especially effective.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer