vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

Fullt hus

2020 • Sverige

Impulsiva Karin har aldrig riktigt hittat sitt kall i livet - till skillnad från sambon Henke, vars dröm är att driva sin restaurang till toppklass. När drömmen går i kras måste de svälja stoltheten och flytta hem till Karins föräldrar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Karin och Henke tvingas flytta hem
  Komedi, S1:A1

  När Karin och Henkes restaurang går i konkurs blir de hemlösa och tvingas bo i sin bil. På omvägar får de veta att Karins föräldrar ska åka på semester. I hemlighet bestämmer de sig för att flytta in i föräldrarnas hus medan de är borta.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Stark chili och het erotik
  Komedi, S1:A2

  Föräldrarna sätter press på Karin och Henke om att de ska betala tillbaka sin skuld. Henke söker desperat efter jobb och Karin börjar slipa på sitt cv. Det dyker dock upp erotiska inslag som påverkar både Karin och hennes föräldrar.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Tvångsmässig relation till svärfar
  Komedi, S1:A3

  När Karin har sin första arbetsintervju tvingar både mamma och syster sig på för att övervaka det kaotiska samtalet. Samtidigt är Henke uppstressad över att vara ensam med svärfar. När Karin och Monika kommer hem får de en överraskning.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Konfliktfyllt morgontjafs
  Komedi, S1:A4

  Henke och Monika hamnar i bråk när han beklagar sig över hennes ljudliga träningspass. Karin erbjuds ett vikariat som receptionist. Max och Monika har ett viktigt kundmöte och Henke bönar om att få laga maten. Motvilligt gör de honom till lags.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Jossans dramatiska ansiktsbehandling
  Komedi, S1:A5

  Karin börjar jobba på Mårtens gym. Jossan har gjort en dramatisk ansiktsbehandling och Mårten misstar henne för någon annan. När familjen samlas för en grillkväll, meddelar Karin sina nya framtidsplaner. Men Lars lyckas ändå stjäla showen.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Henkes stora TV-framträdande
  Komedi, S1:A6

  Lars kommer hem från sjukhuset och Jossan och Karin är där för att hjälpa till. De är dock mer oroliga för sin sönderstressade mamma. Henke ska vara med i ett matprogram i TV men lyckas snubbla med ett överraskande resultat.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Spakväll som spårar
  Komedi, S1:A7

  Lars hjärtattack har förvandlat honom till en mjukis. För att öka Henkes popularitet, gör Henke och Mårten ännu ett videoklipp och använder Lars som lockbete. Monika ordnar en spakväll för att komma närmare sina döttrar. Utan framgång.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Edward Blom kommer på middag…
  Komedi, S1:A8

  En nervös och stressad Karin börjar på universitetet. Oerfarna Jossan hoppar in för Karin på gymmet. Mårten tränar TV-kocken Edward Blom och visar Henkes videoklipp. Henke ser sin chans att bjuda hem Edward Blom på middag.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Känslosamma och laddade möten
  Komedi, S1:A9

  Efter att ha sett sin läkare dö får Lars en ny syn på livet. Han börjar med att göra upp med sin irriterande och stenrika granne. Karin börjar jobba extra som krokimodell, något som Henke inte riktigt gillar. Jossan får en överraskning.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Svartsjuka och förbjuden kärlek
  Komedi, S1:A10

  Det är Karins födelsedag och Henke har fixat en överraskningsfest. Jossan föreslår att hon och Max ska gå i parterapi men Max tycker att hon kan gå själv. Lars och Monika behöver tid för varandra och åker iväg på ett romantiskt spa.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer