vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Underhållning

Hanna badar med en kändis

Ett roligt och snabbt intervjuprogram där programledare Hanna Hanapee Persson badar badkar med några av Sveriges kändaste unga profiler. Det blir aromaterapi och vattenlekar. Men också en djupdykning i gästernas förhållande till kroppen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Underhållning, S4:A1

  Killarna i musikgruppen De vet du hoppar ner i badet och snackar om kredd, pengar, hur man håller sams som grupp och var man egentligen gör av gaser på en dejt. Dessutom utmanar Hanna i vem som kan göra den stekigaste minen.

 • Avsnitt 2
  Underhållning, S4:A2

  Nicole Falciani började blogga som elvaåring och är idag en av Sveriges största influencers. Men har hon verkligen det drömliv som syns på Instagram? I plurret med Hanna berättar hon om sitt förhållande med aritsten Eric Saade, hur det är att leva med reumatism och avslöjar vad som är hennes stör...

 • Avsnitt 3
  Underhållning, S4:A3

  Det blir ett rejält djupdyk då youtubern Sabina Deciree gästar Hanna i badet. Sabina förlorade sin mamma som elvaåring och har sedan tidig ålder varit deprimerad. Vad är skillnaden på att vara ledsen och deprimerad, och vilka råd kan man ge till någon som drabbats av depression?

 • Avsnitt 4
  Underhållning, S4:A4

  Superduon Tom och Petter har slagit igenom stort på Instagram med sina roliga klipp, men hur träffades de egentligen? I badet reder Hanna ut hur väl duon känner varandra och vem hon själv helst skulle vara i duo med. Det blir tio minuter roligt snack på gränsen till bråk.

 • Avsnitt 5
  Underhållning, S4:A5

  Lovisa Lakidoris har över 250 000 följare på Youtube och älskas av sina följare som går under nicknamet dubbelhakorna. I badet snackas det om att våga gå emot normer och varför kort hår på tjejer tycks provocera. Dessutom blir Lovisa utmanad av Hanna i en riktigt blöt danstävling.

 • Avsnitt 6
  Underhållning, S4:A6

  Hur var det att behöva komma ut som transperson? Youtubern och gotlänningen Kaily Norell gästar Hanna i badet och berättar. Det blir snack om uppväxt, könsidentitet och att leva som transperson i en liten stad. Dessutom prövar Hanna Kailys gotländska med blandat resultat.

 • Avsnitt 7
  Underhållning, S4:A7

  Popundret Tove Styrke hittar äntligen ner till Hannas bad! Hanna är starstrucked över den stora hitmakaren och vill veta allt om hur det kändes då Girls-grundaren Lena Dunham hyllade Tove? Dessutom snackas det Idol, Umeå och att träna bort ångest. Och vem vinner egentligen i musiktävlingen?

 • Avsnitt 8
  Underhållning, S4:A8

  Energiknippet Vlad Reiser hoppar ner i badet med precis lika mycket energi som i hans kända klipp på Youtube. Det blir snack om uppväxten i Vitryssland, varför han fick byta skola och vilka tjejer han faller för. Hanna utmanar honom i konstnärskap och blir på köpet riktigt förvånad.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer