vidare till tv.nu
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Dokumentär

I huvudet på en gärningsman

Sverige

Vi går på djupet i psyket på tio av Sveriges värsta brottslingar. Hur var deras barndom, vilka tecken fanns, vad drev dem till sexuella övergrepp och våld?

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Trippelmördaren
  Dokumentär, S2:A1

  Utåt sett verkar Ragnar Nilsson vara en helt vanlig kille. Samtidigt är han något av en enstöring. När polisen en dag i maj 2010 larmas till hans hem, hittar man tre personer som blivit brutalt mördade.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 2 - Billdalsmannen
  Dokumentär, S2:A2

  1995 blir en 8-årig flicka våldtagen när hon är på väg hem från skolan. Fallet förblir sedan olöst i 25 år. Men när fallet närmar sig preskription når polisen plötsligt ett genombrott i utredningen.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 3 - Hammarmannen
  Dokumentär, S2:A3

  En ensamvarg som bestämt sig för att mörda. Under 2018 och 2019 begår 20-åringen flera överfall mot personer på promenad i Sollentuna. Upprymd över vad han gjort ringer han till SOS för att skryta.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 4 - Giftänkan
  Dokumentär, S2:A4

  En kvinna ringer till SOS om att hennes sambo plötsligt blivit sjuk, varpå han körs akut till sjukhus. Det kommer visa sig att hon försökt giftmörda sin sambo - och det är inte heller första gången.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 5 - En serievåldtäktsman
  Dokumentär, S2:A5

  Den 23-årige mannen hade hela livet framför sig, men efter en festkväll misshandlar han och våldtar en tjej. Han döms, men efter avtjänat straff kommer han fortsätta begå liknande brott.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 6 - Romansbedragaren
  Dokumentär, S2:A6

  Utåt sett hade den 30-årige bedragaren allt. Han var stilig, charmig och framgångsrik. Men allt var bara en bluff. Istället utnyttjar han människor för att komma åt deras pengar för att kunna leva i lyx.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 7 - Pedofilbröderna
  Dokumentär, S2:A7

  Historien om de två pedofilbröderna uppdagas i början av 2017. Under 15 års tid har de förgripit sig på flera barn, när polisen senare gör en husrannsakan i deras hem hittas tusentals bilder och filmer.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 8 - Rollspelsmördaren
  Dokumentär, S2:A8

  I juli 2008 skriver den då 25-årige Varg Nielsen i sin dagbok: snart ett mord. vet vem, när, hur. Två dagar senare träffar han en 23 årig småbarnsmamma och mördar henne med 40 knivhugg.

  Viaplay
  Viafree
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer