vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Leave the World Behind

Dela
En familjesemester på Long Island avbryts av två främlingar med nyheter om en blackout. När hotet växer måste båda familjerna bestämma hur man bäst kan överleva den potentiella krisen, allt medan de kämpar med sin egen plats i den kollapsande världen.

Upphovsland: USA

Dela
Mer thriller? Kolla här...sektionspartner

Streama Leave the World Behind

Netflix
Prenumeration
Betygsätt Leave the World Behind
4
5
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 10 recensioner

  • ...en imponerande oroväckande film, med en superbt uppbyggning av spänning, dynamiskt kameraarbete och laddat skådespel.

  • Maskineriet är överlag topptrimmat och så även den stjärnglittrande ensemblen som spelar fram den här ändå inte helt orealistiska visionen med smittande engagemang.

  • Stämningen är tät och skådespeleriet på topp när tv-auteuren Sam Esmail tar steget till vita duken...

  • ...a cracking film – a provocative, superbly acted action drama that combines big-hitting ambition and spectacle with just enough humour to temper the whole end-of-civilisation meltdown scenario.

  • ...makes the apocalypse fun.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer