vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Oz the Great and Powerful

Dela
När den oansenliga cirkustrollkarlen Oscar Diggs kastas ut från Kansas och hamnar i Oz fantastiska värld tror han att lyckan är gjord. Tills han möter tre häxor...

Upphovsland: USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Oz the Great and Powerful
33
10
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 30 recensioner

  • Det enda som konkurrerar med James Franco om utrymmet är de överdrivna 3D-effekterna.

  • Effekterna är bättre i dag. Nya filmen har action och spektakulärt buller. I förbifarten blir den också en hyllning till filmkonsten och förmågan att skapa illusioner.

  • ...ändå blir jag knäsvag när rollfiguren utvecklas till en passionerad cineast – en illusionist som avgudar filmpionjären Thomas Edison och i slutstriden försöker rädda världen med en projektor.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer