vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Äventyr, Drama

Prison Break

8.3 IMDb2005 • USA

Michael Scofields bror, Lincoln, dömdes för ett brott han inte hade begått och nu försöker Micheal rädda sin bror innan den planerade avrättning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Ogygia
  Äventyr, Drama, S5:A1

  Efter sju år, när alla har gått vidare med sina liv, upptäcks det att Michael fortfarande är vid liv - i ett fängelse i Jemen. Lincoln får besök av ett bekant ansikte och får reda på nyheterna om Michael och vart han befinner sig.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 2 - Kaniel Outis
  Äventyr, Drama, S5:A2

  När Lincoln och C-Note letar efter Sheik of Light försöker Michael och hans cellkamrat Whip fly från fängelset. Saras undersökningar angående Michaels återuppkomst leder henne till utrikesdepartementet och en obekväm återförening med Paul Kellerman.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 3 - The Liar
  Äventyr, Drama, S5:A3

  När T-Bag får tag på Sara varnar han henne för att hon är förföljd av Van Gogh och A&W. Lincoln försöker återfå sitt pass för att fly från Jemen och Michael planerar sitt nästa drag.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 4 - The Prisoner's Dilemma
  Äventyr, Drama, S5:A4

  Michael, Whip och Ja gör ett sista försök att fly från Ogygia men måste göra en överenskommelse med djävulen för att lyckas. Lincoln tävlar mot klockan för att hjälpa till med flykten, samtidigt som T-Bag träffar Kellerman för att få mer information.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 5 - Contingency
  Äventyr, Drama, S5:A5

  Lincoln försöker förstå vad som egentligen har hänt med Michael. C-Note har en flyktplan och Sara brottas med tanken att Michael kanske fortfarande lever.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 6 - Phaeacia
  Äventyr, Drama, S5:A6

  När Michael, Lincoln och resten av Ogyia-gänget försöker fly från Jemen upptäcker dem att de blir jagade genom öknen av den hämndlystna Cyclops.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 7 - Wine Dark Sea
  Äventyr, Drama, S5:A7

  Sara fruktar över sin familjs säkerhet när hon upptäcker anledningen till varför Michael fejkade sin död. Sucre hjälper Michael och Lincoln att hitta en väg hem.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 8 - Progeny
  Äventyr, Drama, S5:A8

  Michael och Lincoln värver hjälp från Sheba och C-Note för att ta fast Posiedon, när Sara och hennes son är hotade. Whip tar ett uppdrag vid sidan om samtidigt som T-Bag kommer med ett avslöjande.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 9 - Behind the Eyes
  Äventyr, Drama, S5:A9

  Riskfyllda hot gör att Michael och Lincoln måste kämpa för att skydda Sara och Mike Jr. Samtidigt fortsätter Poseidon att försöka överlista Michael och resten av gänget, vilket leder dem till den ultimata uppgörelsen.

  Comhem Play+
  Disney+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer