vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  CIA anlitar Chengs detektivbyrå för att utreda mordet på en amerikansk sjöman. Medan Sam försöker rädda livet på en oskyldig man, tvingas han återuppleva minnen han helst vill glömma.

 • Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  En kvinna återvänder från en lång exil i Kina för att finna sin man som hon separerats från under andra världskriget. Sam och Patricia gör allt i sin makt för att hitta honom.

 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Patricia attackeras under ett upplopp men räddas av en malaysisk journalist. När han sedan anklagas för att vara involverad i upploppen arbetar Patricia och Sam för att bevisa hans oskuld.

 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Sam hamnar i en knivig situation då han hamnar i en intressekonflikt i en av byråns utredningar. Om saker och ting går fel kan han skiljas från kvinnan han älskar.

 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Sam undersöker hur förorenad medicin delas ut till sjuka barn. Han upptäcker att det är ett omfattande bedrägeri, styrt av ett kriminellt gäng.

 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  En nyfödd bebis lämnas på tröskeln till detektivbyrån. När Patricia och Sam röjer mammans, och hennes familjs, identitet ställs de inför ett dilemma.

 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Sams gamla vän Kang blir gripen smugglandes sprängmedel. Om inte Sam lyckas spåra upp, och ta reda på sanningen, från en ledande fackföreningsman riskerar Kang rättegång och avrättning.

 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Två australiska flickor försvinner mystiskt från ett skepp i Singapores hamn. Fallet tar en oroande vändning när en lapp om lösensumma dyker upp.

 • Avsnitt 9
  Drama, S1:A9

  Sam går i god för en australisk krigsveteran som är anklagad för mord. Antingen åker en oskyldig man in på livstid eller så har Sam begått ett stort misstag gällande sin hjälte och vän.

 • Avsnitt 10
  Drama, S1:A10

  Sam är på väg att få reda på sanningen om mordet på Patricias man, ett mord som innefattar en hemlig överenskommelse mellan James Lim, Kay Song och CIA.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer