vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Queen of Sheba's Pearls

Dela
I efterkrigstidens England anländer en mystisk kvinna till Prettys lantgård kvällen före unge Jacks 16-årsdag. Hon är märkligt lik en medlem i familjen Pretty som dog tragiskt i en olycka för åtta år sedan. Detta gör familjen förbryllad och oroad.

Upphovsland: Sverige, Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Queen of Sheba's Pearls
20
19
Från kritikerna

2.9 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • Temat känns igen från Colin Nutleys tidigare filmer. En utifrånkommande kraft i gestalt av en vacker och levnadsglad kvinna skakar om i gammal bigott och förstenad by- och familjegemenskap.

  • …en mycket varm och mysig film…

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer