vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Tioåriga flickan Laure flyttar till utkanten av Paris med sin familj. Hennes hår och kläder gör att de andra barnen tror att hon är en pojke, i stället för att rätta till missförståndet spelar Laure med och blir en av grabbarna i kvarteret.
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Tomboy
2
0
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 25 recensioner

  • På det hela taget väcker "Tomboy" frågor om kön och identitet, vilket är bra, medan barnens liv och tankevärld också nyanseras.

  • Leken med könsrollerna utforskas avklätt, och samtidigt vardagligt. Det väcker tankar om skillnaden mellan att vara flicka och pojke.

  • ...de långa, ljuvliga tagningarna av barnens lekar i betongförortens skogar. Okommenterade och följsamt filmade som av en Koltésinspirerad naturfotograf verkar de pågå i en värld bortom alla vuxna, alla tider, alla sociala avgränsare.

  • Zoé Heran är makalös i rollen...

  • Hjärtat värker med Laure, men filmen ger henne upprättelse.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer