vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

5 nya filmer att streama i helgen

Johannes Räihä
07 okt, 2022

Den efterlängtade helgen är äntligen här. Gå inte i den vanliga fällan och planera in för mycket. Ta istället ett par timmar off, hoppa upp i soffan och njut av en bra film. Här har vi tips på fem nya filmer att streama i helgen – med något för alla smaker!

I thrillern Luckiest Girl Alive följer vi en författare, boendes i New York, som har ett perfekt liv. Men saker och ting börjar krackelera när en true crime-dokumentär avslöjar saker från förr, vilket tvingar henne att konfrontera händelser från sin gymnasietid. Huvudrollen spelas av Mila Kunis, som vi känner igen från That '70s Show och Black Swan bland annat.

Baserad på en av Stephen Kings berättelser har nu skräckisen Mr. Harrigan's Phone premiär. I den följer vi en ung pojke som blir vän med en gammal miljardär. Men när den äldre mannen dör fortsätter pojken att kommunicera med honom via sin mobiltelefon. Ni hittar den nedanför.

Faye är en ensamsjäl som tillbringar sin tid med att fiska, beundra fåglar och stjärnor på en campingplats på landsbygden i Colorado medan hon väntar på att Lito ska dyka upp, en person från hennes förflutna som är på sin egen nomadiska resa genom den karga västern. Ett stillsamt, vackert drama i hoppets tecken. Ni hittar den nedanför!

Actionthrillern Lou börjar med att en storm rasar och att en ung flicka kidnappas. Hennes mamma väljer att samarbeta med en mystisk kvinna hon bor granne med för att förfölja kidnapparen – resan tänjer på deras gränser och avslöjar chockerande hemligheter från deras förflutna.

I det franska dramat Athena får vi se hur Karim får genomlida bland det värsta man kan tänka sig: hans lillebror blir mördad. Men varken sorg eller böner kan stoppa honom, han är ute efter svar – och är beredd att göra vad som helst för att finna det.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer