vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

7 kriminalserier som håller dig på helspänn

Johannes Räihä
14 jul, 2024

Älskar du komplexa mysterier, polisutredningar och oförutsägbara intriger? Då har vi ett par tips som kanske kan vara något för dig. Vi har samlat ett gäng kriminalserier som har förmågan att hålla oss på helspänn och lämna oss hungriga efter nästa ledtråd.

1. Mare of Easttown (2021) – IMDb: 8.4

Kate Winslet spelar Mare Sheehan, en polisutredare i en liten stad i Pennsylvania som kämpar med att lösa ett mord samtidigt som hennes eget liv håller på att falla isär. Serien är fylld av oväntade vändningar och starka prestationer som gör den till ett måste-se. Streama på: Max.

2. The Sinner (2021) – IMDb: 7.9

I den fjärde säsongen av "The Sinner" följer vi detektiv Harry Ambrose, spelad av Bill Pullman, som försöker återhämta sig från sitt senaste fall. Men när en tragisk händelse inträffar på en liten ö, dras han in i en ny mystisk utredning. Serien fortsätter att leverera psykologisk spänning och komplexa karaktärer. Streama på: Netflix.

3. Lupin (2021) – IMDb: 7.5

Den franska succéserien i två säsonger följer gentlemannatjuven Assane Diop, spelad av Omar Sy, som inspireras av den klassiska karaktären Arsène Lupin. Assane använder sin skicklighet för att hämnas sin far, som blev oskyldigt anklagad för ett brott, vilket leder honom in i en värld av intriger och faror. Streama på: Netflix.

4. Clickbait (2021) – IMDb: 7.2

Nick Brewer försvinner och dyker upp i en viral video där han påstår sig bli dödad om videon når fem miljoner visningar. Hans familj kastas in i ett hektiskt race mot klockan för att rädda honom. Denna Netflix-thriller utforskar sociala mediers mörka sidor och är fylld av oväntade vändningar. Streama på: Netflix.

5. Line of Duty (2021) – IMDb: 8.7

Den sjätte säsongen av denna brittiska kriminalserie fortsätter att följa AC-12, en antikorruptionsenhet inom polisen. Denna gång utreds en koppling mellan en mordutredning och poliskorruption. Serien är känd för sina intensiva förhörsscener och komplexa handling. Streama på: TV4 Play.

6. Broadchurch (2021) – IMDb: 8.4

Den tredje säsongen av denna brittiska favoritserie tar oss tillbaka till den lilla kuststaden Broadchurch, där ett nytt fall väcker gamla sår. Med en stark ensemble och gripande berättelse fortsätter serien att fascinera och beröra tittarna. Streama på: TV4 Play.

7. True Detective (2023) – IMDb: 8.9

Den fjärde säsongen av "True Detective" tar oss till Alaskas ödemarker, där två poliser, spelade av Jodie Foster och Kali Reis, utreder mystiska försvinnanden. Serien är känd för sin mörka och atmosfäriska ton, samt djupgående karaktärsutveckling. Streama på: Max.

Vill du hitta ännu fler serier? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer