vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Aftonbladets streamingexpert: 6 serier att se just nu

Johannes Räihä
19 jun, 2024

Det är dags att duka upp för en riktig seriefest! Med sommaren i full blom och semestern runt hörnet finns det inget bättre än att försvinna in i några riktigt bra tv-serier. Aftonbladets serieexpert Karolina Fjellborg har gjort jobbet åt oss och plockat ut sju heta tips som garanterat kommer hålla oss klistrade vid skärmen. Från drakar och dekadens till hjärtevärmande kärlekshistorier – här är något för alla smaker.

Äntligen! HBO:s ”Game of thrones”-prequel om huset Targaryens sönderfall är tillbaka med en andra säsong som inte bör göra någon besviken. Med drakar, dekadens och dunderinsatser av bland andra Emma D’Arcy, Ewan Mitchell och Matt Smith. Hade premiär på Max i veckan!

Jake Gyllenhaal gör sin första tv-roll i David E Kelleys juridiska thriller baserad på Scott Turows ”Misstänkt för mord”, som 1990 blev film med Harrison Ford. Om en åklagare som blir misstänkt för mordet på sin kollega, tillika älskarinna. Perfekt sommarspänning på Apple TV+.

När Prime Videos satiriska serie om sviniga superhjältar går in på sin fjärde säsong blir det lika våldsamt, kul, omåttligt och icke-subtilt som vanligt. Och en ny favorit gör entré i form av Sister Sage (Susan Heyward), vars superkraft är att vara världens smartaste person.

Biografiska dramer om designers är just nu på modet, och här kommer ett till. Här spelar Daniel Brühl den tyska designern Karl Lagerfeld, som på 70-talet jobbar sig upp i den parisiska modevärlden. Tjusigt, snobbigt och kul, på Disney+.

Heather Morris bok om en judisk man som fann sitt livs kärlek under sin tid som fånge i Auschwitz, har blivit en serie som går en svår och inte alltid helt lyckad balansgång mellan grotesk ondska och kärlekshistoria. Men den lär i alla fall inte lämna dig oberörd. På Skyshowtime.

Benedict Cumberbatch är otrolig i den här udda, ambitiösa och uppslukande Netflix-thrillern av Abi Morgan. Om en deprimerad, alkoholiserad dockmakare i 80-talets New York, som slår sig i slang med ett fantasimonster när hans nioårige son försvinner spårlöst.

Vill du hitta ännu fler serier? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer