vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Apple betalar stora belopp för dokumentär om Billie Eilish

Johannes Räihä
05 dec, 2019

Den 17-åriga artisten Billie Eilish har på några få år tagit världen med storm – nu väljer Apple att släppa en dokumentär om stjärnskottet.

I början av november så lanserade Apple sin egen streamingtjänst Apple+. I tjänsten hittar man en hel del egenproducerat material, däribland For All Mankind med Joel Kinnaman i spetsen och det postapokalyptiska dramat See där Jason Momoa spelar huvudrollen. Nu är det alltså klart att Apple storsatsar på en helt annan genre, nämligen musikdokumentär.

I veckan rapporterades det om att Apple har betalt dryga 25 miljoner dollar för en dokumentär om artisten och låtskrivaren Billie Eilish, vilket är en summa som sticker ut i den typen av sammanhang. Dokumentären, som till stora delar redan är färdigfilmad, kommer kretsa kring hennes väg till framgång och släppet av debutalbumet When We Fall Asleep, Where Do We Go, som blev det mest lyssnade albumet på Spotify 2019. Det blir en dokumentär med klipp från familjesammanhang och bakom kulisserna-bilder från hennes turné bland annat.

Dokumentären har inget exakt releasedatum, men planeras ha premiär under 2020.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer