vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Café Bärs tillbaka i höst!

Victor Bleichner
28 jun, 2013

Tjäna!

Café Bärs är verkligen inte min humor, men HERREGUD vad folk älskar det programmet! Kollar man twitterflödet hyllas karaktärerna och skämten programmen igenom och till dessa tittares glädje står det nu klart att programmet kommer tillbaka för en ny säsong till hösten.

Det jag i avsaknad av bättre ord kallar för Café Bärs grabb-humor (som jag vet att massvis av både killar och tjejer ÄLSKAR) fick mig att fundera på hur en ”kvinnlig version” av programmet skulle kunna se ut? Kanske ett gäng tjejer som istället för att ses på en pub sitter i en cocktail-bar? Kanske snackar de om zumba och lådvin istället för fotboll och öl? Nej, låter inte som någon hit….

Kom med förslag bland kommentarerna - hur skulle ett program i stil med Café Bärs med och för kvinnor kunna se ut?

// Therese

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer