vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

De 101 bästa TV-manusen utsedda

Victor Bleichner
04 jun, 2013

Writer's Guild of America, det amerikanska manusförfattarförbundet, har i dagarna satt ihop en lista på de 101 bäst skrivna TV-serierna. Sopranos tog hem segern och några andra av mina favoriter som The Wire och Breaking Bad placerades sig högt upp på listan. Här kommer de serier som hamnade i topp 25:

Ska jag vara ärlig är det några äldre serier som jag inte känner till blandat med helt fantastiska serier. Något som är helt obegripligt för mig är att Cheers (eller skål i Sverige) hamnade på 8:e plats då den enligt mig är helt humorbefriad. Sopranos är inget dåligt val men jag skulle föredra att se Twin Peaks (35:e plats) eller The Wire (9:e plats) hamna i topp. Vad tycker ni?

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer