vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Emma Molin leder guldbaggegalan för andra året i rad

Johannes Räihä
12 dec, 2019

Skådespelaren och manusförfattaren Emma Molin blir programledare för Guldbaggegalan för andra året i rad. 

Emma Molin är förmodligen mest känd för sin medverkan i Grotesco, men hon har hunnit göra en hel del genom åren. Förra sommaren medverkade hon som sommarpratare i P1, deltar i årets "På Spåret" och har lett grammisgalan tillsammans med Amanda Ooms.

– Jag vet inte hur filmsverige mår, men jag mår superbra för jag ska få leda Guldbaggegalan igen. Vi ses den 20:e januari, säger Emma Molin i ett pressmeddelande.

Guldbaggen är Sveriges främsta filmpris och delas ut sedan 1964 av Filminstitutet för framstående insatser inom svensk film under det gångna året. Guldbaggen är formgiven av konstnären Karl Axel Pehrson och delas ut i 19 olika kategorier. Galan arrangeras av Filminstitutet i samarbete med Sveriges Television.

Galan går av stapeln den 20 januari 2020 och kan ses på SVT.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer