vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Första sommaren med Ernst

Victor Bleichner
27 jun, 2013

Kära tv.nu-are, jag har någonting att bekänna;

Jag, Therese, har aldrig sett något program med Ernst Kirchsteiger.

Att aldrig sett ett enda program med Ernst är i och för sig något av en bedrift kan jag tycka, med tanke på att de tycks gå året runt – ”Sommar med Ernst”, ”Jul med Ernst”, ”Sommartorpet”, ”Nya rum” och inte minst hade han det ärofyllda uppdraget som SVT’s julvärd 2004.

Jag älskar både mat- och inredningsprogram, men programmen med Ernst har ändå aldrig tilltalat mig. Ikväll kl 20 har jag dock lovat mig själv att ge ”Sommar med Ernst” på TV4 en chans, så för att få en aning om vad som väntar gjorde jag en snabb research på karln, och det som dyker upp bland sökresultaten är en drös citat i stil med:

"Vad är det som gör att vissa granar faktiskt bestämmer sig för att bli julgranar och andra bara är fula."

"Någon har tittat på mossa och gjort ett tyg av det.!"

''Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst.''

''Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen.''

''Det här fönstret ger väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting.''

Ribban ligger med andra ord högt ikväll, jag förväntar mig inte bara vacker inredning med en entusiastisk Kirchsteiger, utan också en språkfest utan dess like! Bring it, Ernst!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer