vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Fotbolls-EM 2024: 3 stekheta kvartsfinaler att se i veckan

Johannes Räihä
02 jul, 2024

Fotbolls-EM 2024 rullar vidare. Åttondelsfinalerna är över – och vi kan konstatera att tittarna bjöds på flera rafflande drabbningar. Men vilka matcher har vi att se fram emot? Många! Men vår redaktion plockat ut 3 matcher i kvartsfinalen som du absolut inte vill missa.

5 juli: Spanien-Tyskland, kl. 18.00

Den mest givna kvartsfinalen att se såhär på förhand är förstås den mellan de två giganterna Spanien och Tyskland. Det skulle förstås vara extremt trist för hemmanationen Tyskland att ryka redan i kvartsfinalen, för risken finns. Spanien har spelat en väldigt fin fotboll hittills och dammade av Georgien ganska enkelt i åttondelen. Det känns faktiskt som att det här skulle kunna vara två finallag, men bara ett tar sig vidare till kvartsfinal. Given tittning – sänds på TV4 och TV4 Play på fredag den 5 juli, kl. 18.00.

5 juli: Portugal-Frankrike, kl. 21.00.

Portugal har inte haft en helt lätt turnering hittills. Först 0-2-förlust mot Georgien i gruppen, sedan kryss och mot Slovenien, som Portugal till slut lyckades vinna efter straffläggning. Känslan är att det är fördel Frankrike inför kvartsfinalen, men vem vet – kanske lyckas Portugal bättre mot ett mer spelförande lag? Spännande blir det garanterat. Avspark 21.00 den 5 juli. Ses på SVT1 och SVT Play.

6 juli: England-Schweiz, kl. 18.00.

Engelsmännens överlägsna attityd är oförändrad. De tror, precis som alltid, att guldet kommer. Frågan är om det gör det? Britterna har i ärlighetens namn inte sett särskilt bra ut. Nu möter man ett Schweiz som spelar utan någon större press och de rödvita har stundtals spelat underhållande fotboll. Men det går förstås aldrig att räkna ut ett England, som har en enorm potential och spets. Kolla bara på Bellinghams cykelspark i 95:e minuten mot Slovakien i åttondelen. Plötsligt blixtrar det till och då går det snabbt. SVT2 och SVT Play kl. 18.00 är det som gäller.

I vår sporttablå kan du på ett enkelt sätt filtrera fram enbart EM-matcherna i vårt ligafilter. Gå in och testa. Supersmidigt sätt för att hålla koll under mästerskapet! Här hittar du det.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer